videotech.ro - cum cumpar
videotech.ro - cum cumpar

Produse


videotech.ro - cum cumpar
videotech.ro - cum cumpar

Termeni si conditii

videotech.ro - cum cumpar

 TERMENI SI CONDITII

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Produsele din site-ul nostru fac obiectul unor conditii suplimentare, prin urmare la cumpararea unui produs va trebui sa fiti de acord cu contractul de vanzare de mai jos.

Acest website este administrat si intretinut de S.C. Videotech SRL cu sediul in Bucuresti, Strada P-ţa Natiunilor Unite nr. 3-5, sector 5, Bucuresti, RO27155805, J40/6618/ 2010.

DREPTURI DE AUTOR: Intregul continut al site-ului videotech.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale - este proprietatea SC Videotech SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul videotech.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC Videotech SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

MARCA INREGISTRATA: videotech.ro este marca inregistrata in Romania.

ALTE MARCI: SC Videotech SRL ofera publicului, prin intermediul site-ului sau accesul la informatii despre produse realizate de obicei de alti furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor si/sau serviciilor furnizate.

COMENTARII, RECENZII (REVIEWS), COMUNICARI SI ALTE DATE / INFORMATII: Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu aduce atingere vietii private a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant , mail-uri in masa sau orice alta forma de spam . Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SC Videotech SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site-ul videotech.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Videotech SRL si afiliatilor / asociatilor acesteia dreptul de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei SC Videotech SRL si asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC Videotech SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/ comunicarilor afisate sau transmise de un utilizator prin intermediul site-ului videotech.ro.

DECLINAREA RESPONSABILITATII:

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, videotech.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci, specificatiile tehnice sunt informative, ele pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, de asemenea precizam ca fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

SC Videotech SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC Videotech SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai exista in oferta noastra sau in oferta producatourlui. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei SC Videotech SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania SC Videotech SRL, dar nu si alte despagubiri. SC Videotech SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC Videotech SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Videotech SRL de la acest client. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau care au comenzi livrate refuzate.

RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE

Videotech livreaza vlientilor sai produsele solicitate, fara intarzieri nejustificate, in decurs de cel mult 30 de zile de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

Potrivit dispozitiilor art. 9 si 10, din Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, actualizata, Videotech este raspunzator fata de Consumator pentru orice lipsa a conformitatii, existenta la momentul livrarii produselor.

In cazul lipsei conformitatii, Consumatorul are dreptul de a solicita Societatii noastre sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, ori sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului, sau de rezolutiunea Contractului, privind acest produs.

Prezenta informare are ca baza legala prevederile Directivei nr. 2011/83/UE, a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011, privind drepturile consumatorilor , transpusa in legislatia interna, prin adoptarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 427, din data de 11.06.2014.

In conformitate cu dispozitiile art. 9, alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un Contract la distanta sau dintr-un Contract in afara spatiilor comerciale.

Potrivit art. 11, din norma de drept anterior mentionata, Consumatorul ne va comunica intentia de a-si exercita dreptul de retragere din Contract, inainte de expirarea perioadei de 14 zile.  In acest scop, Consumatorul poate da orice declaratie neechivoca prin care isi exprima decizia de retragere din Contract sau poate sa completeze Formularul de Retragere.

Videotech se obliga sa comunice Consumatorului, fara intarziere, confirmarea de primire a Formularului de Retragere.

In ceea ce priveste costurile direct legate de returnarea produselor, Videotech nu va suporta aceste cheltuieli, Consumatorul fiind direct obligat la plata taxelor ocazionate de returnare, asa cum prevede art. 14, alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014.

Consumatorul va returna produsele la sediul Videotech din Bd. Mircea Voda nr. 36, Parter, Bloc M6, Sector 3, Mun. Bucuresti sau le va inmana unei persoane autorizate de catre SC Videotech SRL sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta ne-a comunicat decizia sa de retragere din Contract. Termenul este respectat daca produsele sunt retrimise Societatii noastre de catre Consumator, inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Avand in vedere faptul ca, prin intermediul site-ului videotech.ro, Societatea noastra pune la dispozitia Consumatorilor toate informatiile necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor oferite spre vanzare, atragem atentia asupra urmatoarelor aspecte:

    Consumatorul este obligat sa ne informeze, in cel mult 24 de ore de la predarea/ livrarea produsului, cu privire la neconformitatea acestuia, precum si sa ofere o succinta descriere a lipsei de conformitate, transmisa prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefon/fax);

    Pentru a determina conformitatea produselor, Consumatorului ii sunt puse la dispozitie suficiente informatii de catre Videotech, dar si de catre producatorii echipamentelor pe care Societatea noastra le comercializeaza;

In situatia in care, pentru orice motiv, Consumatorul isi exercita dreptul de retragere din Contract, este obligat sa nu utilizeze bunurile achizitionate mai mult decat este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarea produselor, sens in care apreciem ca fiind suficienta utilizarea in limita a 60 de minute;

    Consumatorul este direct responsabil de diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, cu rea-credinta si peste limita necesara pentru a determina natura, caracteristicile si modul de functionare al produselor.

In acest caz, Consumatorul poate fi obligat la plata unei sume proportionale cu gradul de uzura sau cu prejudiciul creat prin utilizarea excesiva sau necorespunzatoare a produselor furnizate de catre videotech.ro, suma ce poate ajunge pana la 100% din valoarea de achizitie a acestora;

    In situatia in care produsele sunt returnate, Consumatorul este obligat sa pastreze si ambalajele originale in starea in care acestea au fost livrate. In caz contrar, Consumatorul poate fi obligat la plata unei despagubiri de pana la 20% din valoarea de achizitie a Produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere anterior mentionat:

a) furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

b) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de Consumator sau personalizate in mod clar;

c) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau de a fi consumate rapid;

d) furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

e) contractele in cazul carora Consumatorul a solicitat in mod special Videotech sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere. Daca, in urma unei astfel de vizite, Societatea noastra presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de Consumator sau furnizeaza alte produse decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de intretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor servicii sau produse suplimentare;

f) furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

g) contractele incheiate in cadrul unei licitatii;

h) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

Atragem atentia tuturor Clientilor nostri asupra faptului ca, peste 95% din produsele comercializate de Videotech se incadreaza in categoria de mai sus si ca dreptul de returnare in termen de 14 zile de la predare/livrare, nu se aplica celor mai multe dintre produsele comercializate de catre Societatea noastra.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului cu TVA inclus + cheltuielile de expeditie anuntate de consultant.

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Prelucrarea datelor personale are la bază Regulamentul precum și oricare și toate legile aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. Ea trebuie să fie comprehensibilă atât pentru publicul general, cât și pentru clienții și partenerii noștri de afaceri. Pentru a asigura acest lucru, vom explica terminologia folosită. În această informare vom folosi, inter alia, următorii termeni: Date personale sau Datele cu caracter personal se referă la orice informație care face posibilă identificarea unei persoane fizice (persoană vizată). Persoana vizată - reprezintă o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană fizică „identificabilă” este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, inclusiv prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori caracteristici identității sale fizice, fiziologice, mentale, economice, culturale sau sociale, Prelucrarea - reprezintă a efectua orice operațiune sau set de operațiuni asupra Datelor cu caracter personal, cu sau fără mijloace automate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea (prin transmitere, difuzare sau punere la dispoziție în alt mod), alinierea sau combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea, Restricția prelucrarii - se referă la marcarea datelor personale prelucrate cu scopul de a limita prelucrarea lor în viitor, Crearea de profiluri - se referă la orice formă autorizată de prelucrare a datelor personale consistând în folosirea datelor personale pentru a evalua anumite aspecte personale caracteristice pentru o persoană fizică, în particular pentru a analiza sau a prezice aspecte referitoare la performanța la muncă, situația economică, sănătatea, preferințele personale, interesele, fiabilitatea, locația sau deplasările unei persoane fizice, Pseudonimizarea - este prelucrarea datelor personale într-o asemenea manieră încât datele personale nu mai pot fi atribuite unei persoane vizate fără utilizarea unor informații adiționale, cu condiția ca aceste informații adiționale să fie stocate separat și să fie supuse unor măsuri tehnice și organizaționale care să asigure faptul că datele personale nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile, Operator sau operator responsabil pentru prelucrare - este persoana fizica sau juridica, autoritate publică, agenție sau alt organ care, singur sau cu ajutorul unor terțe părți, determină scopurile sau mijloacele prelucrarii de date personale; acolo unde scopurile și mijloacele prelucrarii sunt determinate de legislația Uniunii sau a Statelor Membre, operatorul sau criteriile specifice pentru nominalizarea lui pot fi furnizate de legislația Uniunii sau a Statelor Membre, Destinatarul - este o persoană fizica sau juridica, autoritate publică, agenție sau alt organ, către care datele personale sunt dezvăluite, fie el o terță parte sau nu. Cu toate acestea, autoritățile publice care ar putea să primească datele personale în cadrul unei anchete particulare în concordanță cu legislația Uniunii sau a Statelor Membre nu vor fi văzute ca destinatari; prelucrarea acelor date de către autoritățile publice va fi în conformitate cu regulile aplicabile protecției datelor în concordanță cu scopurile prelucrarii. Terță parte - este o persoană fizica sau juridica, autoritate publică, agenție sau alt organ în afara persoanei vizate, operator, prelucrător și persoane care, sub autoritatea directă a operatorului sau a prelucrătorului, aunt autorizate să prelucreze date personale, Consimțământ – consimțământul persoanei vizate este orice indicație dată în mod liber, specifică, informată și clară pe care persoana vizată o oferă printr-o declarație sau printr-o acțiune afirmativă clară, semnificând acordul pentru prelucrarea datelor sale personale.

 

FORTA MAJORA

SC Videotech SRL, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SC Videotech SRL. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic sau IT de la SC Videotech SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor telefonice sau de virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SC Videotech SRL, erorile de operare, greva etc.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC Videotech SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

CONDITII LEGALE

Site-ul videotech.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza , aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii , clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

MULTUMIM ANTICIPAT CLIENTILOR PENTRU CUMPARATURI SI INTERESUL ACORDAT!
videotech.ro - cum cumpar
videotech.ro - cum cumpar
Cos cumparaturi:
0 produse

Comenzi telefonice

Telefoane:  
comenzi
0745414956
0752111704
021-3262035
0752123001
0752110439
New

3676 euro
17644.8 ron
20997.31 ron (cu tva)
Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

45 euro
216 ron
257.04 ron (cu tva)
Sony MEAD-MS01 Memory Stick Adapter for XDCAM EX
videotech.ro - cum cumpar
videotech.ro - cum cumpar