Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package
Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package

Produse


Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package
Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package

 Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package

Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package
Denumire: Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package


Producator: ZHIYUN-TECH


Detalii produs:

Acest kit este format din stabilizatorul Zhiyun-Tech Crane 3 LAB si urmatoarele accesorii: TransMount Phone Holder with Crown Gear (suport pentru telefon, care poate fi folosit ca si monitor), TransMount Servo Zoom/ Focus Controller (MAX) si TransMount Servo Zoom/ Focus Controller (LITE) (pentru controlul focusului / zoom de pe gimbal cu latenta zero), TransMount Telescopic Monopod with Locking Buckle, TransMount Multifunctional Camera Belt (curea multifunctionala - se poate combina cu monopiedul pentru sustinerea usoara a gimbalului) si doua bucati TransMount Quick Setup Kit (sistem quick release).

Zhiyun-Tech Crane 3 LAB este un stabilizator gimbal pe 3 axe revolutionar, succesorul foarte popularului Zhiyun-Tech Crane 2. Designul este destul de departe de gimbalurile traditionale ale competitorilor. In loc de a avea un singur maner, suportul se indoaie pentru a deveni un al doilea maner in timpul operarii normale. Crane 3 LAB are, de asemenea, un alt maner orizontal pe care il puteti folosi impreuna cu manerul frontal pentru a tine gimbalul ca pe o mitraliera. Manerul orizontal din partea din spate a gimbalului va permite de asemenea sa il folositi fara probleme in low-mode, fara a fi nevoie sa rasturnati gimbalul cu capul in jos. De asemenea, bateria este amplasata in acest maner orizontal, iar bratul din spate este de asemenea reglabil. Comenzile principale sunt amplasate pe manerul orizontal din spate, nu pe celvertical. Pe acelasi maner exista si un buton de zoom si un intrerupator pentru controlul irisului (dar acest lucru depinde de combinatia dintre obiectiv si camera). Mai jos, unde se afla sistemul de quick release (compatibil Manfrotto / Benro / Miliboo) pentru camera, exista un dispozitiv USB pentru controlul camerei, precum si un port HDMI pentru conectarea unui monitor. O alta caracteristica noua este aceea ca axa individuala poate fi blocata. Sarcina maxima sustinuta este practic cea mai mare din clasa pentru un handheld = 4.5 KG, dar greutatea proprie este mai mica decat de exemplu a unui DJI Ronin-S, iar gimbalul profesional Crane 3 Lab vine cu specificatii si functii inovatoare unice in clasa sa cum ar fi streaming WiFi in dispozitivele Android si IOS = o functie care inlatura necesitatea folosirii unui monitor si care permite implicit streaming-ul mai departe din smartphone direct pe internet / Facebook / Youtube etc. Chiar daca pretul este ceva mai mare decat a altor modele de la competitie, Crane 3 Lab se profileaza ca un produs de top cu caracteristici unice care se face ravnit de videografii profesionisti, in definitiv cei care vor sa cheltuie mai putin pot oricand sa achizitioneze Weebill Lab, o versiune la scara mai mica de Crane 3 Lab care opereaza cu sarcini mai mici de pana in 3 KG. Mai multe informatii pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.
Disponibilitate: In curand

Pret: 946 euro

         4540.8 ron

         5403.55 ron (Tva inclus)

Cantitate:
  

Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package
Specificatii:
GENERAL
Sarcina sustinuta Max: 4500 g
  Min: 650 g
Anvergura Roll (rasucire) 360°
Anvergura Tilt (inclinare) Max: +180°
  Standard: 273°
  Min: -93°
BATERIE
Timp de operare Max: 7h 30 min
Temperatura de operare Max: 45° C; Standard: 25° C; Min: -10° C
Timp de incarcare 4 ore
Voltaj Max: 12.6 V; Standard: 11.1 V; Min: 9.8 VPachetul contine:

1 x  Zhiyun-Tech Crane 3 Lab; Mini picioare de trepied; Placuta quick release; 3 x baterie 18650; 1 x incarcator de baterii; 6 x cablu de control USB; 2 x cablu HDMI; case pentru stocarea cablurilor; Carrying Case; 12 luni garantie

1 x TransMount Phone Holder with Crown Gear; 1 x TransMount Servo Zoom/FocusController (MAX); 1 x TransMount Servo Zoom/FocusController (LITE); 1 x TransMount Telescopic Monopod with Locking Buckle; 1 x TransMount Multifunctional Camera Belt; 2 x TransMount Quick Setup Kit


Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package

Comentarii


    Adauga comentariul tau

Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package


Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package

Alte produse din aceeasi categorie

Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package

EAGLE CHD ( Basic ) Generation 4 LTX for 0,5kg - 15kg EAGLE CHD ( Basic ) Generation 4 LTX for 0,5kg - 15kg Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package WONDLAN LEOPARD II CARBON FIBER STEADICAM for Camcorders & DSLR ( 1 Kg - 7.5Kg ) WONDLAN LEOPARD II CARBON FIBER STEADICAM for Camcorders & DSLR ( 1 Kg - 7.5Kg )


Zhiyun-Tech Crane 3 LAB Creator Package
Cos cumparaturi:
0 produse

Comenzi telefonice

Telefoane:  
comenzi
0745414956
0752111704
021-3262035
0752123001
0752110439
New

267 euro
1281.6 ron
1525.1 ron (cu tva)
Sennheiser XSW-D PORTABLE LAVALIER SET

228 euro
1094.4 ron
1302.34 ron (cu tva)
Sennheiser XSW-D PORTABLE INTERVIEW SET