Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)
Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)

Produse


Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)
Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)

 Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)

Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)
Denumire: Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)


Producator: SONY


Detalii produs:

Sony Alpha a1 este o cameră full-frame mirrorless, cu urmatoarele caracteristici de baza: fotografiere continua de 30 fps, 50.1 megapixeli, focalizare automată în timp real, video 8K 30p, video 4K 120p.

Senzor de imagine Exmor RS™ 50,1 megapixeli

α1 are un senzor CMOS Exmor RS™ full-frame suprapus, cu iluminare din spate, 50,1 megapixeli efectivi și memorie integrată. Pe lângă asigurarea unei calități uimitoare a imaginii, aceasta permite camerei α1 să fotografieze continuu la maximum 30 de cadre pe secundă, oferind focalizare automată cu detecția fazei, rapidă și precisă și filme 8K de cea mai bună calitate, cu supraeșantionare 8,6K full-frame, în premieră pentru seria α. Performanță fără precedent pentru o nouă eră a realizării imaginilor.

Motorul BIONZ XR avansat crește viteza de până la 8x

α1 are o arhitectură de sistem cu performanță de procesare mult îmbunătățită, de la captura de imagini până la toate etapele procesării semnalului. Latența de procesare este minimizată, iar puterea de procesare este crescută dramatic, pentru o calitate extraordinară a imaginii. Interfața cu utilizatorul, rețeaua și procesarea sistemului de gestionare a fișierelor sunt distribuite astfel încât este păstrat un răspuns cu control rapid și fără probleme, indiferent de sarcina de procesare în timp real.

Fotografiere continuă la maximum 30 de cadre/s

Citirea la viteză ridicată de pe senzorul de imagine de 50,1 megapixeli și memoria tampon de dimensiuni mari permit realizarea a aproximativ 165 de imagini JPEG full-frame sau 155 de imagini RAW full-frame comprimate la maximum 30 de cadre pe secundă cu obturatorul electronic, păstrând în același timp performanța completă de urmărire AF și AE. Aceasta poate stimula încrederea atunci când sincronizarea este esențială pentru evenimente sportive și alți subiecți în mișcare.

Fotografiere fără întreruperi

Vizorul camerei α1 nu se închide când se realizează o expunere, astfel că aveți o vedere neîntreruptă care permite încadrarea cursivă și fără întreruperi și urmărirea chiar și în timpul fotografierii continue. Viteza ridicată de citire de pe noul senzor de imagine permite reîmprospătarea afișajului EVF cu vizualizare în timp real de 240 de ori pe secundă la fotografierea continuă în rafală, depășind întârzierea perturbatoare care este asociată de obicei cu vizualizarea prin EVF.

Obturator electronic silențios, fără vibrații

Obturatorul electronic operează silențios, fără zgomot mecanic care poate perturba în timpul înregistrării evenimentelor sportive sau a celor în mediu silențios. În plus, obturatorul electronic nu vibrează, minimizând probabilitatea producerii neclarității cauzate de vibrații și contribuind la o calitate superioară a imaginii. Iar fiindcă nu are componente mobile, obturatorul electronic este mult mai rezistent decât orice obturator mecanic.

Fotografiere anti-tremur cu obturator electronic

Citirea la viteză ridicată de pe noul senzor de imagine permite utilizarea funcției Întregistrare anti-tremur cu un obturator electronic pentru prima dată. Aceasta permite fotografiere fără întreruperi, până la 120 de operațiuni de calcul de urmărire AF/AE pe secundă, fotografiere continuă de până la 30 de cadre/s, fotografiere silențioasă și alte avantaje ale obturatorului electronic fără probleme de tremur la fotografierea în lumină fluorescentă, LED sau alte tipuri de lumină artificială predispusă la apariția tremurului.

Sincronizare a blițului obturatorului electronic + sincronizare cu viteză ridicată a sistemului mecanic

În premieră pentru camera foto α, sincronizarea blițului obturatorului electronic este posibilă grație vitezei ridicate de citire de pe senzorul CMOS suprapus. Toate avantajele obturatorului electronic sunt disponibile la viteză de maximum 1/200 s. Dacă aveți nevoie de o viteză mai mare, un nou sistem al obturatorului mecanic permite sincronizarea blițului la maximum 1/400 s (1/500 s APS-C), ceea ce ușurează capturarea acțiunii dinamice și deschide calea către noi posibilități creative.

Înaltă rezoluție și sensibilitate cu interval dinamic cu 15 trepte

α1 utilizează procesare foarte eficientă cu reducerea zgomotului pentru a oferi o rezoluție extraordinară grație senzorului de imagine eficient de 50,1 megapixeli. Această rezoluție este completată de o sensibilitate ridicată cu nivel redus de zgomot, plus iterval dinamic cu aproximativ 15 trepte la niveluri mai scăzute de sensibilitate pentru gradație cursivă și naturală de la umbre la zone strălucitoare.

Interval larg de sensibilitate

Chiar și cu numărul ridicat de pixeli al acestui senzor, structura sa cu iluminare din spate, obiectivele montate pe cip fără spațiu liber, sticla cu garnitură de etanșare cu strat AR și alte tehnologii originale de imagistică se îmbină cu noul motor de procesare a imaginii BIONZ XR pentru a oferi înaltă rezoluție și nivel redus de zgomot în întregul interval larg de sensibilitate: ISO100~32000 standard, extensibil la ISO50~102400.

Utilizați efecte creative pentru a crea diverse atmosfere în cameră

O selecție de noi efecte creative simplifică crearea unei atmosfere interesante pentru imagini și filme, direct în cameră. 10 efecte creative sunt oferite ca presetări cu diverse combinații de culoare, profunzime a clorii, luminozitate, contrast, claritate și altele. Presetările pot fi utilizate ca atare sau particularizate de către utilizator. Efectele creative particularizate pot fi stocate ca efecte particularizate pentru regăsire și utilizare ulterioară.

Stabilizare optică a imaginii pe 5 axe în corp, pentru un avantaj al vitezei obturatorului cu 5,5 trepte

O unitate de stabilizare de înaltă precizie și senzori giroscopici, plus algoritmi optimizați de stabilizare a imaginii oferă un avantaj al vitezei obturatorului cu până la 5,5 trepte, maximizând calitatea imaginilor de înaltă rezoluție derivate din senzorul de 50,1 megapixeli al camerei. α1 are și un mod Activ care oferă stabilizare uimitoare pentru înregistrare de filme cu camera ținută în mână.

Nou mod Focalizare automată pe ochi în timp real pentru păsări

Pe lângă Focalizare automată pe ochi în timp real pentru oameni și animale, α1 utilizează tehnologie de recunoaștere a subiectului de înalt nivel, pentru a oferi Focalizare automată pe ochi în timp real pentru păsări. Selectați pasărea care urmează să fie urmărită, iar camera detectează și focalizează automat pe ochiul păsării, indiferent dacă pasărea este nemișcată sau se află în zbor. Algoritmii optimizați asigură menținerea urmăririi, chiar dacă o pasăre așezată își ia brusc zborul sau încadrarea se schimbă brusc.

Urmărire consecventă în timp real

α1 include urmărire în timp real bazată pe IA care menține automat focalizarea exactă în timp ce declanșatorul este apăsat pe jumătate. Un algoritm de recunoaștere a subiectului, recent dezvoltat utilizează date privind culoarea, modelul (luminozitatea) și distanța subiectului (adâncimea) pentru a procesa informații spațiale în timp real la viteză ridicată. Funcția α1 de urmărire în timp real este mai rapidă, mai exactă și mai consecventă ca oricând.

Focalizare automată cu detecția fazei în zonă completă cu 759 de puncte

Cele 759 de puncte cu detecția fazei din sistemul de focalizare automată cu detecția fazei în plan focal cu densitate ridicată acoperă aproximativ 92 % din suprafața imaginii, asigurând precizie și focalizare fiabilă în scenele în care, în caz contrar, focalizarea ar fi dificilă. Sistemul de focalizare automată cu detecția fazei în plan focal cu 759 de puncte funcționează cu un sistem de focalizare automată cu contrast în 425 de puncte pentru a asigura operarea exactă a focalizării automate în orice mediu.

Realism uimitor cu filme 8K 30p

În premieră pentru seria α, α1 oferă înregistrare 8K 30p XAVC HS cu supraeșantionare la 8,6K pentru realism și rezoluție extraordinare. În combinație cu focalizarea automată superioară, gradația și performanța de reproducere a culorilor camerei α1, rezoluția 8K dă viață lumii. Materialul filmat 8K este ideal și pentru editare 4K flexibilă. Fișierele proxy cu rată de biți redusă și rezoluție HD pot fi înregistrate simultan cu 8K.

Înregistrare de filme 4K la maximum 120 de cadre pe secundă

α1 oferă înregistrare 4K în cameră cu maximum 120 de cadre pe secundă. Imaginea cu redare „slow motion” extraordinar de cursivă 5x (max.) la rezoluție 4K oferă o nouă capacitate expresivă. Pe lângă capacitatea de înregistrare 4:2:2 pe 10 biți, această funcție poate fi utilizată cu compresie eficientă Long GOP între cadre sau cu compresie Intra (All-I) de înaltă calitate între cadre.

Citire completă a pixelilor fără combinarea acestora, pentru înaltă rezoluție 4K

Formatele full frame și Super 35 pot fi selectate pentru înregistrare de filme 4K. Citirea completă a pixelilor în modul Super 35 (aprox. APS-C 16:9), fără a fi necesară combinarea acestora permite condensarea unui volum de date de aproximativ 2,3 ori mai mare decât cel necesar pentru filme 4K, ceea ce are drept rezultat materiale 4K de înaltă rezoluție, cu nivel ridicat de detalii și efect de moar și ondulații minime. Ratele de biți de până la 600 Mb/s pot fi utilizate pentru înregistrare 4K XAVC HS, XAVC S și XAVC S-I.

Funcțiile S-Log3 și HLG pe 10 biți oferă o profunzime suplimentară

Curba gamma S-Log3 permite atingerea unui interval dinamic cu peste 15 trepte, iar setările gamei de culori S-Gamut3 și S-Gamut3.Cine simplifică potrivirea materialelor filmate cu α1 cu material filmat cu camera cinematografică digitală VENICE, PXW-FX9 și cu alte camere video profesionale. Se oferă și un profil de imagine HLG (Hybrid Log-Gamma), care permite redarea directă pe un televizor compatibil HDR (HLG) fără a fi nevoie de gradarea culorilor.

Ieșire RAW pe 16 biți

α1 permite ieșire RAW pe 16 biți la un recorder extern prin HDMI pentru flexibilitate maximă postproducție. Ieșirea de imagine pe 16 biți full-frame 4.332 x 2.448 acoperă cu ușurință formatul 4.096 x 2.048 DCI-4K, cu opțiuni pentru rate de cadre și spații cromatice. De asemenea, este posibil să redați în format RAW prin HDMI în timp ce înregistrați în format XAVC HS 4K, XAVC S 4K sau XAVC S-I 4K pe suportul de card intern. În plus, este disponibilă înregistrarea proxy.

Disipare eficientă a căldurii pentru înregistrare extinsă

O structură pentru disiparea căldurii, recent dezvoltată menține temperatura motorului de procesare a imaginii și a senzorului în intervalul de funcționare normală, împiedicând supraîncălzirea fără a crește dimensiunile compacte ale corpului. Aceasta permite înregistrarea continuă a videoclipurilor 8K/30p sau 4K/60p în format 4:2:0 pe 10 biți timp de peste 30 de minute.

S-Cinetone pentru aspect cinematografic expresiv

α1 include S-Cinetone, aceeași matrice de culori care produce nuanțele pielii și culorile apreciatelor modele FX9 și FX6. Bazată pe tehnologia obținută prin dezvoltarea camerelor Cinema Line precum VENICE, S-Cinetone redă tonuri medii naturale care sunt esențiale pentru culoarea sănătoasă a pielii, plus culori blânde și zone strălucitoare superbe. S-Cinetone răspunde unei cerințe crescânde pentru o profunzime mai expresivă.

Imagini panoramice cu obturator electronic

Utilizarea obturatorului electronic la viteze reduse poate reduce răspunsul afișajului, făcând dificilă urmărirea subiecților rapizi. Activați [Limită rată de cadre redusă] când fotografiați la o viteză a obturatorului de sub 1/60 pentru a introduce cadre fără întreruperi la o rată de cadre corespunzătoare pentru a îmbunătăți răspunsul de afișare și a simplifica urmărirea subiectului fără întârziere de afișare.

Comutați cursiv între formatul full-frame și APS-C

Imaginile M și S au același număr de pixeli în modurile full-frame și APS-C, pentru a putea comuta între full-frame [M:M21] și APS-C [M:M21], de exemplu, la înregistrarea aceleiași scene. În plus, deoarece întreaga serie de 759 de puncte cu detecția fazei este disponibilă în modul APS-C, precum și în modul full-frame, vă bucurați de aceeași performanță de focalizare automată cursivă.

Setări independente pentru imagini și film

Un subset de setări de înregistrare se poate schimba acum în funcție de modul de captură selectat. Acesta poate fi un avantaj când doriți să folosiți diverse setări pentru diafragmă, viteza obturatorului etc. pentru imagini și filme. Setările disponibile sunt: Diafragmă, Viteza obturatorului, Compensarea expunerii, Sensibilitate ISO, Mod de măsurare, Balans de alb și Imagine de profil.

Vizor de înaltă rezoluție cu cel mai larg interval de vizualizare din clasa sa

Un vizor electronic cu 9,44 milioane de puncte (aprox.) cu afișaj OLED de înaltă definiție și sistem optic rafinat asigură cea mai înaltă rezoluție din clasa sa. De asemenea, oferă un factor de mărire a vizorului de 0,90x, un câmp vizual pe diagonală de 41° și și un punct de referință de 25 mm, pentru vizualizare clară, cu nivel redus de distorsiuni de la un colț la celălalt. Acest vizor avansat are și o rată de reîmprospătare de până la 240 de cadre/s cu câmp vizual UXGA pentru afișare foarte cursivă.

Modulul Wi-Fi încorporat acceptă 2x2 MIMO

Rețeaua LAN wireless încorporată permite comunicare în benzile de 2,4 GHz și 5 GHz, aceasta din urmă cu suport 2x2 MIMO (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) pentru viteză de vârf în domeniu. Două antene asigură comunicare fiabilă, chiar și cu carcasa rezistentă din aliaj de magneziu a camerei. Comunicarea pe 5 GHz poate reprezenta un avantaj notabil pentru fotografii de sport și de știri care au nevoie de viteză fiabilă pentru a transmite imaginile.

Conexiuni de rețea rapide USB Type-C și 1000BASE-T

Este furnizat un conector USB Type-C® care acceptă transfer de date prin USB SuperSpeed rapid de 10 Gb/s (USB 3.2). Aceasta asigură transfer de date PC Remote (prin tethering) cu viteză ridicată, pentru gestionarea cursivă a fișierelor imagine mari. α1 are și un conector LAN 1000BASE-T încorporat pentru transferuri de date stabile cu viteză ridicată, inclusiv înregistrare la distanță. Este acceptat FTPS (Transfer de fișiere prin SSL/TLS), ceea ce permite criptare SSL sau TLS pentru securitate crescută a datelor.

Compresie fără pierderi plus setare JPEG „Redusă”

Pe lângă RAW comprimat și necomprimat, α1 include compresie eficientă fără pierderi, cu degradare minimă a calității. De asemenea, o nouă setare de dimensiune JPEG „Redusă” are drept rezultat fișiere mai mici decât setarea „Standard”, ceea ce permite livrarea mai rapidă pentru fotografii de știri și de sport care depind de viteză.

HEIF: Compresie ridicată cu calitate excelentă a imaginii

Pe lângă intervalul versatil al formatelor RAW și JPEG, α1 include un format HEIF (Fișier imagine cu eficiență ridicată) pentru gradații cursive pe 10 biți care oferă o reproducere mai realistă a cerului și a portretelor, unde gradația subtilă și naturală este esențială. Tehnologia de compresie avansată utilizată de formatul HEIF păstrează calitatea imaginii la un nivel echivalent cu cele mai bune fișiere JPEG, cu o compresie de aproximativ două ori mai mare.

Operare tactilă complexă

O structură de meniu revizuită asigură navigare mai facilă și operarea meniului cu răspuns tactil rapid oferă control mai intuitiv și mai rapid. Meniul principal și cel de funcții au răspuns tactil rapid. Controlul mai intuitiv este oferit de focalizarea tactilă și de urmărirea tactilă. Cu funcția de urmărire tactilă activată, tot ce trebuie să faceți este să atingeți un subiect pe monitor pentru a iniția urmărirea în timp real a subiectului respectiv, atât pentru imagini, cât și pentru filme.

Două sloturi compatibile cu CFexpress tip A

α1 are două sloturi de suport media care acceptă carduri SDXC/SDHC UHS-I și UHS-II, precum și noi carduri CFexpress tip A pentru o capacitate totală superioară și viteze de citire/scriere mai mari. Cardurile CFexpress tip A sunt ideale pentru fotografiere continuă rapidă, precum și pentru înregistrare de filme de înaltă rezoluție, cu rată de biți ridicată. Imaginile și filmele înregistrate pot fi salvate în suportul de memorie în numeroase moduri, în funcție de o serie largă de aplicații și de cerințe.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.
Disponibilitate: In curand

Pret: 6004 euro

         28819.2 ron

         34294.85 ron (Tva inclus)

Cantitate:
  

Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)
Specificatii:

Obiectiv

Suport obiectiv
Montură E

Senzor de imagine

Raport lăţime/înălţime
3:2
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 50,1 megapixeli
Număr de pixeli (total)
Aprox. 50,5 megapixeli
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor RS full frame de 35 mm (35,9 x 24 mm)
Sistem anti-praf
Da (Strat de protecţie antistatic pe filtrul optic şi pe mecanismul de vibraţii cu ultrasunete)

Înregistrare (Imagini statice)

Format înregistrare
JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.32, conform MPF Baseline), HEIF (conform MPEG-A MIAF), RAW (conform cu formatul Sony ARW 4.0)
Dimensiune imagine (pixeli) [3:2]
35 mm full-frame L: 8640 x 5760 (49,7 M), M: 5616 x 3744 (21 M), S: 4320 x 2880 (12,4 M), APS-C M: 5616 x 3744 (21 M), S: 4320 x 2880 (12,4 M)
DIMENSIUNE IMAGINE (PIXELI) [4:3] 
35 mm full-frame L: 7680 x 5760 (44,2 M), M: 4992 x 3744 (18,6 M), S: 3840 x 2880 (11 M), APS-C M: 4992 x 3744 (18,6 M), S: 3840 x 2880 (11 M)
Dimensiune imagine (pixeli) [16:9]
35 mm full-frame L: 8760 x 4864 (42 M), M: 5616 x 3160 (17,7 M), S: 4320 x 2432 (10,5 M), APS-C M: 5616 x 3160 (17,7 M), S: 4320 x 2432 (10,5 M)
DIMENSIUNEA IMAGINII (PIXELI) [1:1] 
35 mm full-frame L: 5760 x 5760 (33 M), M: 3744 x 3744 (14 M), S: 2880 x 2880 (8,2 M), APS-C M: 3744 x 3744 (14 M), S: 2880 x 2880 (8,2 M)
Moduri Calitate imagine
RAW (Comprimat/Comprimat fără pierderi/Necomprimat), JPEG (Extra fin/Fin/Standard/Redus), HEIF (4:2:0/4:2:2) (Extra fin/Fin/Standard/Redus)
Efect de imagine
-
Stil creativ
-
Profil imagine
Da (Oprit/PP1-PP11), Parametri: Nivel de negru, Gamma (Film, Imagine statică, S-Cinetone, Cine1-4, ITU709, ITU709 (800 %), S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Gamma negru, Evidențiere fundal, Mod culoare, Saturație, Fază culoare, Adâncime culoare, Detalii, Copiere, Resetare
ASPECT CREATIV
ST, PT, NT, VV, VV2, FL, IN, SH, BW, SE, Aspect personalizat (1-6)
Funcţii Interval dinamic
Oprit, Optimizator interval dinamic
Spaţiu culoare
Standard sRGB (cu gamă sYCC), standard Adobe RGB și Rec. Standard ITU-R BT.2100 (gamă BT.2020).
14bit RAW
Da

Înregistrare (film)

Format înregistrare
XAVC S, XAVC HS
Compresie video
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Format înregistrare audio
LPCM pe 2 canale (48 kHz, 16 biți), LPCM pe 2 canale (48 kHz, 24 biți)
, LPCM pe 4 canale (48 kHz, 24 de biți), MPEG-4 AAC-LC pe 2 canale

Efect de imagine
-
Stil creativ
-
Profil imagine
Da (Oprit/PP1-PP11), Parametri: Nivel de negru, Gamma (Film, Imagine statică, S-Cinetone, Cine1-4, ITU709, ITU709 (800 %), S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Gamma negru, Evidențiere fundal, Mod culoare, Saturație, Fază culoare, Adâncime culoare, Detalii, Copiere, Resetare
ASPECT CREATIV
ST, PT, NT, VV, VV2, FL, IN, SH, BW, SE, Aspect personalizat (1-6)
SISTEM DE ÎNREGISTRARE FILM (XAVC HS 8K)
7680 x 4320 (4:2:0, pe 10 biți, NTSC) (Aprox.): 30P (400 Mb/s/200 Mb/s), 24p (400 Mb/s/200 Mb/s), 7680 x 4320 (4:2:0, pe 10 biți, PAL) (Aprox.): 25P (400 Mb/s/200 Mb/s)
SISTEM DE ÎNREGISTRARE FILM (XAVC HS 4K)
3840 x 2160 (4:2:0, 10 biți, NTSC) (Aprox.): 120p (200 Mbps), 60p (150 Mbps/75 Mbps/45 Mbps), 24p (100 Mbps/50 Mbps/30 Mbps); 3840 x 2160 (4:2:0, 10 biți, PAL) (Aprox.): 100p (200 Mbps), 50p (150 Mbps/75 Mbps/45 Mbps); 3840 x 2160 (4:2:2, 10 biți, NTSC) (Aprox.): 120p (280 Mbps), 60p (200 Mbps/100 Mbps), 24p (100 Mbps/50 Mbps); 3840 x 2160 (4:2:2, 10 biți, PAL) (Aprox.): 100p (280 Mbps), 50p (200 Mbps/100 Mbps)
SISTEM DE ÎNREGISTRARE FILM (XAVC S 4K)
3840 x 2160 (4:2:0, 8 biți, NTSC) (Aprox.): 120p (200 Mbps), 60p (150 Mbps), 30p (100 Mbps/60 Mbps), 24p (100 Mbps/60 Mbps); 3840 x 2160 (4:2:0, 8 biți, PAL) (Aprox.): 100p (200 Mbps), 50p (150 Mbps), 25p (100 Mbps/60 Mbps); 3840 x 2160 (4:2:2, 10 biți, NTSC) (Aprox.): 120p (280 Mbps), 60p (200 Mbps), 30p (140 Mbps), 24p (100 Mbps); 3840 x 2160 (4:2:2, 10 biți, PAL) (Aprox.): 100p (280 Mbps), 50p (200 Mbps), 25p (140 Mbps)
SISTEM DE ÎNREGISTRARE FILM (XAVC S HD)
1920 x 1080 (4:2:0, 8 biți, NTSC) (Aprox.): 120p (100 Mbps/60 Mbps), 60p (50 Mbps/25 Mbps), 30p (50 Mbps/16 Mbps), 24p (50 Mbps); 1920 x 1080 (4:2:0, 8 biți, PAL) (Aprox.): 100p (100 Mbps/60 Mbps), 50p (50 Mbps/25 Mbps), 25p (50 Mbps/16 Mbps); 1920 x 1080 (4:2:2, 10 biți, NTSC) (Aprox.): 60p (50 Mbps), 30p (50 Mbps), 24p (50 Mbps); 1920 x 1080 (4:2:2, 10 biți, PAL) (Aprox.): 50p (50 Mbps), 25p (50 Mbps)
SISTEM DE ÎNREGISTRARE FILM (XAVC S-I 4K)
3840 x 2160 (4:2:2, 10 biți, NTSC) (Aprox.): 60p (600 Mbps), 30p (300 Mbps), 24p (240 Mbps); 3840 x 2160 (4:2:2, 10 biți, PAL) (Aprox.): 50p (500 Mbps), 25p (250 Mbps)
SISTEM DE ÎNREGISTRARE FILM (XAVC S-I HD)
1920 x 1080 (4:2:2, 10 biți, NTSC) (Aprox.): 60p (222 Mbps), 30p (111 Mbps), 24p (89 Mbps); 1920 x 1080 (4:2:2, 10 biți, PAL) (Aprox.): 50p (185 Mbps), 25p (93 Mbps)
MIȘCARE LENTĂ ȘI RAPIDĂ (FRECVENȚĂ DE CADRE LA FOTOGRAFIERE) 
Modul NTSC: 1 cps, 2 cps, 4 cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, 240 cps

, modul PAL: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps, 100 cps, 200 cps

Funcţii film
Afișare nivel audio, Nivel înregistrare audio, Selector PAL/NTSC, Înregistrare prin proxy (1280 x 720 (6 Mbps), 1920 x 1080 (9 Mbps), 1920 x 1080 (16 Mbps)), TC/UB, Obturator lent automat, Afișare Gamma. Asistență, Ieșire RAW (HDMI)

Sistem de înregistrare

Link de la smartphone cu informaţii despre locaţie
Da
Suport
Card de memorie SD, Card de memorie SDHC (conform UHS-I/II), Card de memorie SDXC (conform UHS-I/II), Card de memorie CFexpress de tip A
Slot pentru carduri de memorie
SLOT1: slot multifuncțional pentru card de memorie SD (conform UHS-I/II)/card CFexpress de tip A, SLOT2: slot multifuncțional pentru card de memorie SD (conform UHS-I/II)/card CFexpress de tip A
Mod de înregistrare pe 2 carduri de memorie
Înregistrare simultană, Sortare, Comutare automată suport de stocare, Copiere

Reducerea zgomotului

Reducerea zgomotului
NR expunere prelungită: Activată/Dezactivată, disponibilă la timpi de expunere mai mari de 1 secundă; NR ISO mare: normală/activată/dezactivată

Balans de alb

Moduri balans de alb
Auto/Zi/Umbră/Înorat/Incandescent/Fluorescent/Bliț/Subacvativ/Temperatură culoare (între 2500 K și 9900 K) și filtru de culoare/Personalizat
BLOCARE BALANS DE ALB AUTOMAT DE LA OBTURATOR 
Da (Obturator apăsat până la jumătate/Fotografiere continuă/Dezactivat)

Focalizare

Tip de focalizare
Focalizare automată hibridă rapidă (focalizare automată cu detecţia fazei/focalizare automată cu detectarea contrastului)
Senzor focalizare
Senzor CMOS Exmor RS
Punct de focalizare
35 mm full-frame: 759 de puncte (focalizare automată cu detecția fazei), mod APS-C cu obiectiv FF: 759 de puncte (focalizare automată cu detecția fazei), cu obiectiv APS-C: 575 de puncte (focalizare automată cu detecția fazei)/425 de puncte (focalizare automată cu detectarea contrastului)
Interval de sensibilitate a focalizării
De la EV-4 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F 2.0 ataşat)
Mod de focalizare
AF-S (Focalizare automată cu un singur cadru), AF-C (Focalizare automată continuă), DMF (Focalizare manuală directă), Focalizare manuală
Zonă de focalizare
Largă/Zonală/Centrală/Punctuală flexibilă/Punctuală flexibilă extinsă/Urmărire
FOCALIZARE AUTOMATĂ PE OCHI
Imagini statice: Om (selectare ochi drept/stâng)/Animal (selectare ochi drept/stâng)/Pasăre, Film: Om (selectare ochi drept/stâng)
Alte caracteristici
Control predictiv, Blocare focalizare, Sensibilitate urmărire focalizare automată (Imagini statice), Sensibilitate mișcare subiect focalizare automată (Film), Viteză tranziție focalizare automată (Film), Comutare zonă focalizare automată pe verticală/orizontală, Înregistrare zonă focalizare automată, Circ. pentru punct de focalizare
AF Illuminator
Da (cu LED integrat)
Interval de iluminare AF
Aprox. 0,3 m - aprox. 3,0 m (cu obiectivul OSS cu FE 28-70 mm, F3,5-5,6 atașat)
Tip focalizare cu LA-EA3 (comercializat separat)
Detecţia fazei

Expunerea

Tip de măsurare
Măsurare estimativă 1200 zone
Senzor de măsurare
Senzor CMOS Exmor RS
Sensibilitate de măsurare
EV-3 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F2,0 ataşat)
Mod de măsurare
Multi-segment, Central ponderată, Punctuală, Punctuală standard/mare, Medie pe tot ecranul, Accentuare
Compensarea expunerii
+ /- 5,0 EV (trepte selectabile de 1/3 EV, 1/2 EV) (cu disc selector pentru compensarea expunerii: +/- 3 EV (trepte de 1/3 EV))
Varierea expunerii
Variere expunere: Continuu, Variere expunere: Individual, 3/5/9 cadre, cu posibilitate de selectare. (Lumină ambientală, Lumină bliț)
Memorare expunere automată
Blocată când declanşatorul este apăsat la jumătate. Disponibilă cu butonul de blocare a expunerii automate. (Pornită/Oprită/Automată)
Moduri de expunere
AUTOMAT (iAuto), Expunere automată programată (P), Prioritate de diafragmă (A), Prioritate de timp de expunere (S), Manual (M), Film (Expunere automată programată (P)/Prioritate de diafragmă (A)/Prioritate de timp de expunere (S)/Manual (M)/Mod expunere flexibilă), Redare lentă și rapidă (Expunere automată programată (P)/Prioritate de diafragmă (A)/Prioritate de timp de expunere (S)/Manual (M)/Mod expunere flexibilă)
Sensibilitate ISO (indice de expunere recomandat)
Imagini statice: ISO 100-32000 (se pot seta valori ISO de la ISO 50 până la ISO 102400 ca interval ISO extins), AUTOMAT (ISO 100-12800, limită superioară și inferioară selectabilă), Filme: Echivalent ISO 100-32000, AUTOMAT (ISO 100-12800, limite inferioară și superioară selectabile)
Înregistrare fără scintilaţii.
Da
Selecţie scenă
-

Vizor

Tip de vizor
Vizor electronic (color), de 1,6 cm (tip 0.64)
Număr de puncte
9.437.184 de puncte
Acoperirea câmpului
100%
Factor de mărire
Aprox. 0,90 x (cu obiectiv de 50 mm la infinit, -1m-₁)
Reglare dioptrică
-4 până la +3 m-₁
Punct de vizualizare
Aprox. 25 mm de la ocular, la 21 mm de rama ocularului la -1 m-₁ (standard CIPA)
FUNCȚIE DE AFIȘARE
Histogramă, Afișaj în timp real pentru ajustarea imaginilor, Indicator de nivel digital, Linie grilă, Verificare focalizare, Focalizare manuală cu funcție de identificare a vârfului de focalizare, Zebra, Utilitar de creare de filme, Optimizare afișaj în timpul înregistrării
Selecţia ratei de cadre pentru vizor
STD 60 cps/HI 120 cps/HI+ 240 cps

Ecran LCD

Tip monitor
Tip TFT de 7,5 cm (tip 3.0)
Număr de puncte
1.440.000 de puncte
Ecran tactil
Da
Control luminozitate
Manual (5 trepte între -2 şi +2), mod Vreme însorită
Unghi reglabil
În sus până la aprox. 107 grade, în jos până la aprox. 41 de grade
Mărire pentru focalizare
Da, Mărire focalizare (35 mm full-frame: 4,2x/8,5x, APS-C: 2,7x/5,5x)

Alte caracteristici

PlayMemories Camera Apps™
-
Tehnologia Clear Image Zoom
Imagini statice: Aprox. 2x, Filme: Aprox. 1,5x (4K), Aprox. 2x (HD)
Zoom digital
Zoom inteligent (imagini statice): 35 mm full-frame: M: aprox. 1,5x, S: aprox. 2x, APS-C: S: aprox. 2X, zoom digital (imagini statice): 35 mm full-frame: L: aprox. 4x, M: aprox. 6,1x; S: aprox. 8x, APS-C: M: aprox. 4x, S: aprox. 5,2x, zoom digital (film): 35 mm full-frame: aprox. 4x, APS-C: aprox. 4x
Detectarea feţei
Prioritate față/ochi la focalizarea automată, Prioritate față la măsurare multi-punct, Prioritate față cu înregistrare
Temporizator automat de autoportret
-
Altele
Înregistrare cu interval, Obturator lent cu viteză minimă automată în funcție de setarea ISO, Monitorizare luminozitate, Informații drept de autor, Setare nume fișier, Salvare/import setări, Ghid de ajutor, Mod lumină video, Rotire inel de zoom

Obturator

Tip
controlat electronic, traversă verticală, cu plan focal
Tip de obturator
Obturator mecanic/Obturator electronic
Timp de expunere
Imagini statice, fotografie unică, Obturator mecanic: 1/8000 - 30 s, Bec, AUTOMAT: 1/32000 - 30 s, Bec, Obturator electronic: 1/32000 - 30 s, Imagini statice, fotografiere continuă, Obturator mecanic: 1/8000 - 30 s, AUTOMAT: 1/32000 - 1/2 s, Obturator electronic: 1/32000 - 1/2 s, Filme: 1/8000 - 1/4 (trepte de 1/3) până la 1/60 în modul AUTOMAT (până la 1/30 în modul Obturator lent automat),
Sincronizare bliţ Viteză
(Obturator mecanic), (Prioritate sincronizare bliț) este (Pornit) sau (AUTOMAT): 1/400 s (35 mm full-frame), 1/500 s (APS-C), (Prioritate sincronizare bliț) este (Oprit): 1/320 s (35 mm full-frame), 1/400 s (APS-C), (obturator electric), 1/200 s (35 mm full-frame), 1/250 s (APS-C)
Obturator electronic cortină frontală
Da
Fotografiere silenţioasă
Da (Activat/Dezactivat)

Stabilizarea imaginii

Tip
Mecanism de mişcare a senzorului de imagine cu compensare pe 5 axe (compensarea depinde de specificaţiile obiectivului)
Efect de compensare
5,5 opriri (pe baza standardului CIPA. Numai tremur de oscilaţie/girare. Cu obiectiv Planar T* FE ZA F 1,4, 50 mm montat. Expunere prelungită NR (reducerea zgomotului) dezactivată.)

Controlul bliţului

Tip
-
Ghid nr.
-
Acoperirea bliţului
-
Control
TTL prebliţ
Compensare bliţ
+/- 3,0 EV (comutabil între treptele de 1/3 şi 1/2 EV)
Moduri Bliţ
Bliţ oprit, Bliţ automat, Bliţ de umplere, Sincronizare lentă, Sincronizare bliţ spate, Reducerea efectului de „ochi roşii” (selectabil activat/dezactivat), Wireless
, Sincronizare de mare viteză
Timp de reîncărcare
-
Compatibilitate bliţ extern
Bliţ de sistem α de la Sony compatibil cu suportul cu interfaţă multiplă; ataşaţi adaptorul pentru suportul de bliţ compatibil cu suportul pentru accesorii cu blocare automată
Blocare nivel FE
Da
Control wireless
Da (Semnal luminos: disponibil cu Bliț de umplere, Sincronizare lentă, Sincronizare rapidă/Semnal radio: disponibil cu Bliț de umplere, Sincronizare spate, Sincronizare lentă, Sincronizare rapidă)

Declanşare

Moduri de declanşare
O singură fotografie, Fotografiere continuă (se poate selecta Hi+/Hi/Mid/Lo), Temporizator automat, Temporizator automat (continuu), Variere expunere: Expunere unică, varierea expunerii: Cont./varierea balansului de alb, varierea expunerii DRO
Viteză deplasare continuă (aprox. max.
AUTOMAT/obturator electronic: Fotografiere continuă: Hi+: 30 de cadre/s, Hi: 20 de cadre/s, Mid: 15 cadre/s, Lo: 5 cadre/s

, Obturator mecanic: Fotografiere continuă: Hi+: 10 cadre/s, Hi: 8 cadre/s, Mid: 6 cadre/s, Lo: 3 cadre/s
Număr de cadre înregistrabile (aprox.)
JPEG Extra fine L: 182 de cadre, JPEG Fine L: 400 de cadre, JPEG Standard L: 400 de cadre, RAW: 238 de cadre, RAW și JPG: 192 de cadre, RAW (Compresie fără pierderi): 96 de cadre, RAW (Compresie fără pierderi) și JPG: 83 de cadre, RAW (necomprimat): 82 de cadre, RAW (necomprimat) și JPG: 78 de cadre
Temporizator automat
10 sec. întârziere/5 sec. întârziere/2 sec. întârziere/Continuu cu temporizator automat/Temporizator automat variere expunere
Fotografierea multiplă cu comutarea pixelilor
Da (4 fotografii/16 fotografii)

Redare

Capturare fotografii
Da
Moduri
Unic (cu sau fără informațiile despre fotografiere, histogramă Y RGB și avertizare linii accentuate/umbrire), vizualizare index, Mod de afișaj mărit (L: 21,6x, M: 14x, S: 10,8x), Revizuire automată, Orientare imagine, Selectare folder (Dată/Imagine/Film), Protecție, Evaluare, Afișare ca grup

Interfaţă

Interfaţă PC
Stocare masivă/MTP
Terminal Multi/Micro USB
Da (compatibil USB SuperSpeed de 10 Gb/s (USB 3.2))
Bluetooth®
Da (Bluetooth Standard vers. 5.0 (banda de 2,4 GHz))
Wireless LAN (încorporat)
Da (compatibil Wi-Fi, IEEE 802.11a/b/g/n/ac (bandă de 2,4 GHz/5 GHz))
Mufă microfon
DA (minimufă stereo de 3,5 mm)
Terminal de sincronizare
Da
Mufă căşti
DA (minimufă stereo de 3,5 mm)
Conector mâner vertical
Da
Terminal LAN
Da (1000BASE-T, 100BASE-TX, 10BASE-T)
FUNCȚII
Funcție transfer prin FTP (LAN cu fir, tethering prin USB, Wi-Fi), Vizualizare pe smartphone, Control la distanță prin smartphone, Control la distanță printr-o atingere prin NFC, Telecomandă PC, BRAVIA Sync (control pentru HDMI), PhotoTV HD

Audio

Microfon
Stereo încorporat
Boxă
Mono, încorporat

Tipărire

Standarde compatibile
Imprimare Exif; Print Image Matching III

Funcţie Personalizare

Tip de cameră
Setări taste personalizate, Setare programabilă (corp 3 setări/card de memorie 4 setări), Setări My Dial, Meniul meu, Înregistrare setări personalizate fotografiere

Compensare obiectiv

Setare
Umbrire periferică, Aberaţie cromatică, Distorsiune

Alimentare

Baterie inclusă
Un acumulator NP-FZ100
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 430 de fotografii (vizor)/aprox. 530 de fotografii (monitor LCD) (standard CIPA)
Durată de utilizare a bateriei (film, înregistrare efectivă)
Aprox. 90 min. (vizor)/Aprox. 95 min. (monitor LCD) (standard CIPA)
Durată de utilizare a bateriei (film, înregistrare continuă)
Aprox. 145 min. (vizor)/Aprox. 150 min. (monitor LCD) (standard CIPA)
Încărcare baterie internă
Da (Disponibil cu mufă USB Type-C. Compatibil cu standardul USB Power Delivery)
Consum de energie cu vizor
Imagini statice: aprox. 4,6 W (cu obiectivul FE 28-70 mm, F3,5-5,6 OSS atașat), Filme: aprox. 6,8 W (cu obiectivul FE 28-70 mm, F3,5-5,6 OSS atașat)
Consum de energie cu ecran LCD
Imagini statice: aprox. 3,7 W (cu obiectivul FE 28-70 mm, F3,5-5,6 OSS atașat), Filme: aprox. 6,6 W (cu obiectivul FE 28-70 mm, F3,5-5,6 OSS atașat)
Sursă de alimentare USB
Da (Disponibil cu mufă USB Type-C. Compatibil cu standardul USB Power Delivery)

Altele

Temperatură de operare
32 - 104 grade F/0 - 40 grade C

Dimensiune şi greutate

Greutate (cu bateria şi cardul de memorie incluse)
Aprox. 737 g, aprox. 1 lb 10 oz
Dimensiuni (l x H x A)
Aprox. 128,9 mm x 96,9 mm x 80,8 mm, Aprox. 128,9 mm x 96,9 mm x 69,7 mm (DE LA MÂNER LA MONITOR)/Aprox. 5 1/8 x 3 7/8 x 3 1/4 inchi, Aprox. 5 1/8 x 3 7/8 x 2 3/4 inchi (DE LA MÂNER LA MONITOR)
Spaţiu culoare
Înreg. Compatibil cu standardul ITU-R BT.2100 (gamă BT.2020)
Suport cu interfaţă multiplă

Da (cu interfață audio digitală)
Pachetul contine:

Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only); Sony NP-FZ100 Rechargeable Lithium-Ion Battery (2280mAh); Sony BC-QZ1 Battery Charger; Sony ALC-B1EM Body Cap for E-Mount Cameras; USB Type-C to Type-A Cable; Cable Protector; Shoulder Strap; Accessory Shoe Cap; Eyepiece Cup; Garantie 12 luni


Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)

Comentarii


    Adauga comentariul tau

Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)


Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)

Alte produse din aceeasi categorie

Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)

Sony A7 III Kit cu Obiectiv 28-70 F/3.5-5.6 OSS ILCE7M3K/B Sony A7 III Kit cu Obiectiv 28-70 F/3.5-5.6 OSS ILCE7M3K/B Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only) Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only) Sony Alpha A9 Mirrorless Digital Camera (Body) ILCE9/B Sony Alpha A9 Mirrorless Digital Camera (Body) ILCE9/B


Sony Alpha a1 Mirrorless Digital Camera (Body Only)
Cos cumparaturi:
0 produse

Comenzi telefonice

Telefoane:  
comenzi
0745414956
0752111704
021-3262035
0752123001
0752110439
New

3676 euro
17644.8 ron
20997.31 ron (cu tva)
Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

45 euro
216 ron
257.04 ron (cu tva)
Sony MEAD-MS01 Memory Stick Adapter for XDCAM EX