Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)
Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)

Produse


Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)
Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)

 Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)

Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)
Denumire: Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)


Producator: SONY


Detalii produs:

ConfiguraÈ›ia de bază nu a fost niciodată atât de bună

PregătiÈ›i-vă să fiÈ›i inspirat - RezoluÈ›ia fidelă realității a camerei α7 IV È™i remarcabila focalizare automată asistată de AI completează o gamă de funcÈ›ii de top în domeniul tehnologiei imaginilor.

O experiență nouă a imaginilor

Senzor de imagine CMOS Full Frame de 33 MP, nou dezvoltat

Foarte performant È™i cu o calitate înaltă a imaginii pentru fotografii È™i filme, noul senzor de imagine CMOS Exmor R™ de 33 MP al α7 IV oferă citire de mare viteză, sensibilitate ridicată, zgomot redus È™i reproducere foarte precisă a culorilor.

Procesare de top a imaginilor cu BIONZ XR™

α7 IV are cel mai nou procesor de imagine, pentru performanÈ›e mai bune, cu o calitate a imaginii È™i o reproducere a culorilor superioare. Vitezele mari de procesare ajută fotografierea continuă, precum È™i o funcÈ›ionare receptivă în timpul transferurilor de date.

Fotografiere fără compromisuri

Rezoluție mare, reproducere mai bună a culorilor

Noul senzor de 33MP È™i motorul de procesare cresc standardul calității imaginii - Pe lângă faptul că are un număr mai mare de pixeli È™i o rezoluÈ›ie mai mare decât α7 III, α7 IV È™i senzorul Exmor R reprezintă o evoluÈ›ie importantă a tehnologiei originale a imaginii Sony, pentru îmbunătățiri nu doar pe hârtie. DescoperiÈ›i noi niveluri de gradare a culorilor È™i redare a detaliilor, dar È™i texturi fine, cu aspect natural, ale pielii umane.

Imagini superbe cu mai puțin zgomot

Bazându-se pe senzorul de imagine cu iluminare din spate, motorul BIONZ XR oferă o rezoluÈ›ie subiectivă superioară È™i detalii È™i texturi rafinate, chiar È™i în intervalele de sensibilitate medii È™i ridicate. Niveluri impresionant de scăzute ale zgomotului sunt atinse pe toată gama ISO standard 100-51200 (extensibil la 50-204800 pentru fotografii È™i 100-102400 pentru filme).

Interval dinamic larg, cu 15 opriri

Prin valorificarea intervalului dinamic complet, cu 15 opriri, α7 IV foloseÈ™te date de imagine de la cei 33 MP ai senzorului pentru a oferi detalii remarcabile în peisaje. Calitatea uimitoare a imaginii are la bază experienÈ›a unică Sony, lider în tehnologia imaginilor statice È™i a filmelor.

Setați dispoziția vizuală cu 10 presetări ale aspectului

SelecÈ›ia de zece presetări ale aspectului creativ È™i opt parametri poate crea rapid o stare de spirit pentru imagini statice, filme È™i fluxuri live. Și deoarece nu este necesară post-editarea, vă puteÈ›i partaja viziunea imediat după înregistrare.

Format HEIF pe 10 biți - gradații fine ale imaginilor

Alături de formatele convenÈ›ionale RAW È™i JPEG, puteÈ›i alege HEIF (High Efficiency Image File) pentru înregistrarea imaginilor statice. Adâncimea de 10 biÈ›i reproduce fidel cerul È™i subiecÈ›ii din portrete, pentru care este esenÈ›ială gradarea naturală.

Stabilizare optică a imaginilor pe 5 axe

Compensare a vitezei de până la 5,5 trepte cu unitatea de stabilizare

Unitatea de stabilizare È™i senzorii giroscopici din α7 IV se îmbină cu algoritmii de stabilizare a imaginii pentru compensarea vitezei obturatorului de până la 5,5 trepte, pentru a maximiza performanÈ›a senzorului de imagine de 33 MP al camerei.

Unitățile flash Sony se coordonează cu sistemul de detectare a feței

Unitățile flash Sony comunică cu α7 IV, fructificând capacitățile ridicate de detectare a feÈ›ei pentru a ajusta expunerea È™i a reda nuanÈ›e naturale ale pielii. Sincronizarea balansului de alb È™i măsurarea P-TTL, până la nivelul „Ridicat” de rafală continuă, realizează expunerea fiabilă a subiecÈ›ilor în miÈ™care rapidă, cu schimbări de iluminare, pentru posibilități creative fără egal.

Control extern al unităților flash

Pentru confort în timpul È™edinÈ›elor foto, unitățile flash È™i radio wireless compatibile, conectate la α7 IV pot fi controlate acum direct din interfaÈ›a camerei.

Viteză, focalizare automată fiabilă

Focalizare automată hibridă rapidă, evoluată

Sistemul de FA hibridă rapidă, care combină FA cu detectarea fazei cu FA cu detectarea contrastului, a evoluat pentru a oferi viteză, precizie și urmărire superioare. Cu 4D FOCUS de la Sony, zona de FA acoperă circa 94% din suprafața imaginii pentru fotografii și filme, cu 759 puncte de FA cu detectarea fazei.

Fotografiere continuă cu 10 cps, cu eliberare rapidă a tamponului

Cu obturatorul mecanic È™i cel electronic fotografiaÈ›i peste 800 de cadre cu până la 10 cps cu urmărire AF/AE, graÈ›ie memoriei tampon de mare capacitate a lui α7 IV, procesorului rapid BIONZ XR È™i vitezei mari de scriere pe card.

Urmărire în timp real inteligentă cu AI de la Sony

Algoritmul unic de recunoaÈ™tere a subiectului de la Sony foloseÈ™te date despre culoare, model È™i distanÈ›a față de subiect pentru a procesa în timp real informaÈ›iile spaÈ›iale. AI detectează È™i urmăreÈ™te ochii È™i faÈ›a subiectului (om, animal, pasăre) cu o precizie foarte mare. SelectaÈ›i subiectul de urmărit È™i lăsaÈ›i camera să se ocupe de restul.

Focalizare automată a ochilor în timp real îmbunătățită

Camera menÈ›ine focalizat ochiul vizat, ca să vă concentraÈ›i pe compoziÈ›ie - Viteza celui mai nou motor de procesare completează performanÈ›a de FA a ochilor în timp real, chiar È™i când subiectul priveÈ™te în sus, în jos sau în lateral. PuteÈ›i folosi urmărirea tactilă pentru a iniÈ›ia urmărirea în timp real a oricărui subiect din cadru, iniÈ›iind simultan FA a ochilor în timp real dacă este detectat un ochi, prin simpla atingere a ecranului.

Fotografii facile cu animale de companie

 

Focalizare rapidă È™i exactă pentru cadre dificile cu animale - Prin setarea tipului de detectare a subiectului la "Animal" în avans, puteÈ›i detecta È™i urmări ochii unui animal, pentru mai mult succes în realizarea filmelor È™i a imaginilor cu animale sălbatice sau domestice. S-a îmbunătățit detectarea ochilor animalelor, cu focalizare È™i urmărire exacte, chiar dacă animalul este cu faÈ›a în jos.

FA pe ochi în timp real pentru păsări

Detectarea ochilor păsărilor se acceptă pentru imagini È™i filme - În premieră la seria α, detectarea ochilor păsărilor este disponibilă în imagini È™i filme - doar presetaÈ›i subiectul la "pasăre". Viteza È™i precizia camerei permit urmărirea unei anumite păsări, indiferent dacă este aÈ™ezată sau în zbor, păstrând focalizarea asupra ochiului în ciuda miÈ™cărilor imprevizibile.

Filmele evoluează fără încetare

Filme 4K 60p cursive, cu aspect natural

Acum puteÈ›i înregistra filme până la 4K 60p cu citire completă a pixelilor È™i fără combinarea acestora, graÈ›ie noului senzor de imagine de pe α7 IV È™i intervalului dinamic larg, pentru imagini clare cu subiecÈ›i în miÈ™care rapidă.

Supraeșantionare 7K pentru imagini expresive cu detalii bogate

Când înregistraÈ›i filme 4K până la 30p, este posibilă supraeÈ™antionarea 7K full-frame, ceea ce duce la conÈ›inut 4K detaliat, de înaltă rezoluÈ›ie. SelectaÈ›i modul care vi se potriveÈ™te È™i lăsaÈ›i restul în seama camerei.

Calitate înaltă cu înregistrarea pe 10 biÈ›i, 4:2:2

ÎnregistraÈ›i chiar la nivelul camerei cu bogăția uimitoare a profunzimii de 10 biÈ›i È™i a eÈ™antionării culorilor 4:2:2, cu codificare Long GOP sau All-Intra, pentru mai multă flexibilitate în gradarea imaginilor, post-procesare È™i compoziÈ›ie.

Codificare All-Intra acceptată pe lângă Long GOP

Înregistrarea All-Intra codifică fiecare cadru independent, la viteze de biÈ›i de până la 600 Mbps, captând miÈ™carea complexă mai precis È™i eficientizând editarea.

Calitate superioară și fișiere mai mici cu XAVC HS

Formatul XAVC HS utilizează codificare HEVC/H.265 pentru a atinge o eficiență de comprimare dublă față de AVC/H.264, pentru imagini de calitate superioară și dimensiuni mai mici ale fișierelor, pentru economie de spațiu.

Alegeți aspectul, pentru filme mai expresive

Suport pentru S-Cinetone™, Efect creativ È™i S-Log3 - Matricea de culori S-Cinetone, bazată pe tehnologie obÈ›inută prin dezvoltarea camerelor CineAlta precum VENICE, redă un aspect impresionant, cu nuanÈ›e superbe ale pielii, fără postproducÈ›ie. Presetările Efect creativ generează alte senzaÈ›ii vizuale interesante sau puteÈ›i utiliza setarea gamma S-Log3 pentru a accesa întregul interval dinamic (peste 15 trepte) pentru fluxuri de lucru mai fluide în postproducÈ›ie.

Noua funcÈ›ie Compensarea respiraÈ›ieia7 IV fructifică dezvoltarea în paralel de către noi a obiectivelor È™i a camerelor, oferind funcÈ›ia inovatoare Compensarea respiraÈ›iei la focalizare, exclusiv pentru obiectivele Sony cu montură E. Prin minimizarea comutării câmpului vizual care poate apărea în timpul filmării, când schimbaÈ›i focalizarea în timpul înregistrării la unele obiective, puteÈ›i obÈ›ine rezultate impresionante – pentru noi posibilități creative de la o gamă diversă de obiective Sony cu montură E.

Hartă de focalizare pentru vizualizarea adâncimii câmpului

Ca răspuns la solicitările venite din partea creatorilor profesioniÈ™ti, noua funcÈ›ie a hărÈ›ii de focalizare vă permite să vizualizaÈ›i cu uÈ™urință adâncimea câmpului atunci când fotografiaÈ›i. În timpul utilizării, informaÈ›iile de focalizare (harta de adâncime) sunt suprapuse pe un afiÈ™aj al vizualizării în timp real, ca să puteÈ›i vedea cu uÈ™urință ce zone sunt focalizate È™i ce zone nu sunt focalizate.

Asistență FA acceptă tranziÈ›ii când folosiÈ›i FA

MoÈ™tenită de la Cinema Line FX6, funcÈ›ia Asistență FA comută cursiv între focalizare automată È™i manuală. Schimbarea focalizării în timpul înregistrării este posibilă prin rotirea inelului de focalizare, iar FA revine când se opreÈ™te rotirea inelului.

Reglarea focalizării pentru libertate de creație

FuncÈ›iile de focalizare reglate fin, utilizate È™i în modele superioare precum α1 È™i α7S III, permit opÈ›iuni creative precum schimbarea focalizării sau a È›intei FA È™i sensibilitate particularizabilă a urmăririi subiectului.

Stabilizare foarte performantă, cu „modul Activ”

Suport fiabil pentru înregistrare de filme manuală - Stabilizarea cu modul Activ pentru înregistrarea de filme se bazează pe unitatea de stabilizare extrem de precisă a camerei, pe senzori giroscopici È™i pe algoritmi sofisticaÈ›i. Acestea detectează cu precizie cantitatea necesară de compensare È™i aplică stabilizarea, oferind filmări 4K stabile, fără a compromite dimensiunea compactă È™i mobilitatea camerei α7 IV.

Imagini superbe, cu o stabilizare mai bună

Deoarece α7 IV înregistrează datele de la giroscop È™i obiectiv ca metadate, puteÈ›i folosi software-ul Catalyst Browse/Prepare pentru a reduce tremurul camerei È™i pentru a ajusta stabilizarea chiar È™i după fotografiere.

Interfață audio digitală pentru un sunet excelent

Suportul multi-interfață (MI) permite conectarea fără cabluri, transferând direct semnalul audio digital pentru un sunet de înaltă calitate, fără degradare, furnizând energie È™i eliminând grijile legate de bateriile microfonului.

Microfon integrat care reduce zgomotul de la vânt

Prin tehnologia de procesare a semnalului recent dezvoltată, atunci când funcÈ›ia de reducere a zgomotului vântului este setată la "Auto" È™i se detectează zgomot provocat de vânt, acesta va fi redus foarte mult, fără a afecta alte sunete.

Noua eră a comunicării prin imagini

TransformaÈ›i instantaneu α7 IV într-o cameră web

AveÈ›i nevoie doar de o conexiune USB pentru a transforma camera Full Frame α7 IV într-o cameră web de înaltă performanță. Nu aveÈ›i nevoie de o configuraÈ›ie avansată complicată. Doar conectaÈ›i camera la un computer sau smartphone prin USB, selectaÈ›i"Flux live (Redare în flux prin USB)".

4K/Full HD Live

α7 IV acceptă standardele UVC (USB Video Class)/UAC (USB Audio Class) incluse de obicei în camere USB, astfel că nu este necesar să pregătiÈ›i software dedicat în avans. ConectaÈ›i prin USB È™i pregătiÈ›i-vă să redaÈ›i până la rezoluÈ›ie 4K.

Configurare facilă pentru redare în timp real

α7 IV asigură redare facilă în timp real. Când conectaÈ›i la computer prin USB, apare meniul pe ecranul camerei. SelectaÈ›i "Redare în timp real (prin USB)" È™i comutaÈ›i imediat la acel mod, fără configurare avansată.

Obiectivele interschimbabile extind opÈ›iunile la redarea în timp real

Cu peste 60 de obiective Sony originale cu montură E, cu distanță focală de la unghi larg la teleobiectiv, plus obiective creative premium È™i specializate, există opÈ›iuni expresive aproape nelimitate pentru redare în timp real sau partajare.

Efect piele fină

Efectul de piele fină încorporat pe α7 IV face ca pielea să arate frumos, atenuând ridurile È™i petele È™i accentuând ochii È™i gura. Această funcÈ›ie este disponibilă pentru imagini, filme È™i redare în timp real.

Partajați imediat imaginile statice și filmele

α7 IV este conceput pentru a simplifica partajarea, ca să puteÈ›i partaja imediat imaginile È™i viziunea dvs. cu toată lumea.

Mai multe funcÈ›ii disponibile cu Imaging Edge Mobile™

Cu Sony Imaging Edge Mobile, partajarea È™i conectivitatea sunt acum mai uÈ™oare È™i mai performante. ConfiguraÈ›i rapid setările Wi-Fi ale camerei folosind conexiunea Bluetooth® cu consum redus È™i controlaÈ›i transferul automat al imaginilor.

Wi-Fi în banda de 5 GHz

Camera are funcÈ›ionalitate LAN wireless cu o bandă de 5 GHz în plus față de ce convenÈ›ională de 2,4 GHz (sunt suportate standardele IEEE 802.11a/b/g/n/ac). Avantajele comunicării în banda de 5 GHz includ transferul mai rapid al datelor.

Transfer de fiÅŸiere în fundal, prin FTP

Vă permite să transferaÈ›i imagini statice È™i filme pe un server FTP de la distanță prin LAN wireless, LAN prin cablu de mare viteză (prin cablu adaptor USB-Ethernet conectat la portul USB Type C® al camerei) sau printr-o conexiune USB la smartphone.

Îmbunătățiri ale fluxului de lucru de selecÈ›ie È™i editare

Α7 IV încorporează o serie întreagă de îmbunătățiri individuale pentru selecÈ›ia È™i editarea imaginilor, propunând un flux de lucru global mai fluid, care permite gestionarea eficientă a unor cantități mari de date.

Cadre divizoare pentru acces și selecție mai simple

Cadrele divizoare pentru imagini statice pot fi inserate între imagini pentru a permite reperarea rapidă a scenelor dorite; un fundal negru cu o săgeată gri indică o nouă scenă sau secÈ›iune.

Adaugă marcaje pentru filme (marcaje esențiale)

Două tipuri de marcaje, folosite ca "marcaje esenÈ›iale" (semnalizatoare), pot fi adăugate simplu la filmări pentru a marca scenele sau capturile preferate, iar discul principal se poate folosi pentru a naviga rapid între marcaje în timpul redării.

Opțiuni pentru selectarea fișierelor de transferat

FiÈ™ierele pot fi selectate pentru a fi transferate în funcÈ›ie de criterii precum evaluarea, marcajele, starea protecÈ›iei sau formatul de fiÈ™ier. FiÈ™ierele individuale pot fi transferate manual prin folosirea unui buton personalizat.

Funcționare simplă și fiabilă

Disc dedicat Still/Movie/S&Q dial

Acționați discul Still/Movie/S&Q și camera va schimba instantaneu meniurile, atribuirile butoanelor și setările, cum ar fi diafragma și timpul de expunere, pentru a corespunde modului ales, ca să puteți profita de natura hibridă a camerei.

Structură a meniurilor îmbunătățită

Ca răspuns la feedbackul din partea fotografilor È™i videografilor profesioniÈ™ti, am adoptat o structură a meniurilor similară cu cea din α7S III È™i α1, pentru a oferi o vizibilitate mai bună dintr-o singură privire.

Vizor OLED Quad-VGA de înaltă rezoluÈ›ie, 3,68 mil. puncte

Vizorul OLED Quad-VGA al camerei are rezoluÈ›ia de aproximativ 1,6 ori mai mare decât cea a vizorului α7 III, cu un câmp de vizualizare de 37,3° È™i o distanță de vizibilitate integrală de 23 mm.

Monitor spate cu deschidere laterală pentru flexibilitate

Libertatea amplă de poziÈ›ionare È™i de încadrare atât pentru fotografiere, cât È™i pentru filmare este asigurată de monitorul LCD cu ecran tactil de 3 inchi cu 1,03 milioane de puncte, cu deschidere laterală convenabilă È™i raport de aspect 3:2.

Operații tactile intuitive

OperaÈ›iile de focalizare automată, cum ar fi urmărirea tactilă în timpul fotografierii, pot fi acum acÈ›ionate tactil. De asemenea, pentru o utilizare mai intuitivă utilizatorul poate apropia degetele pentru a face zoom în timpul redării.

Disc "Rear dial R" pentru acces facil la funcții

Camera α7 IV oferă un disc spate personalizabil în locul discului anterior pentru compensarea expunerii, oferindu-vă acces rapid la funcÈ›ii precum controlul ISO, aspectul creativ sau alte setări.

Grijă pentru mediu

Țintim o amprentă zero asupra mediului

Inspirată de frumuseÈ›ea lumii, Sony îÈ™i aduce contribuÈ›ia la conservarea Pământului, permiÈ›ând creatorilor să producă imagini mai frumoase È™i mai creative. Cu scopul de a obÈ›ine o amprentă zero asupra mediului pentru întregul grup Sony până în anul 2050, accelerăm un număr mare de iniÈ›iative ecologice.

AplicaÈ›i planul dvs. la camera α7 IV

α7 IV nu face excepÈ›ie de la eforturile noastre de conservare a mediului - Ca pentru alte produse Sony noi, a fost luat în considerare întregul ciclu de viață al α7 IV: dezvoltare, producÈ›ie, ambalare, logistică. Plasticul reciclabil performant este utilizat pentru diferite componente ale corpului camerei, dar È™i ambalajele sunt mai reciclabile. LocaÈ›iile noastre de producÈ›ie valorifică producÈ›ia de energie solară la scară largă, pentru a reduce impactul producÈ›iei.

Imaging Edge Desktop™ pentru funcÈ›ii Remote, Viewer È™i Edit

DuceÈ›i fotografiile la următorul nivel cu Imaging Edge pentru desktop. FolosiÈ›i „Remote” pentru a controla È™i a monitoriza È™edinÈ›a foto pe PC, „Viewer” pentru a evalua È™i a selecta fotografii din biblioteci È™i „Edit” pentru a transforma date RAW în fotografii de înaltă calitate.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.
Disponibilitate: Stoc epuizat

Pret: 2240 euro

         10752 ron

         12794.88 ron (Tva inclus)

Cantitate:
  

Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)
Pachetul contine:

Baterie reîncărcabilă, NP-FZ100, adaptor c.a., cablu de alimentare, curea de umăr, capac pentru corp, capac pentru suportul pentru accesorii, capac pentru ocular, cablu USB-A la USB-C (USB 3.2); Garantie 24 luni


Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)

Comentarii


    Adauga comentariul tau

Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)


Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)

Alte produse din aceeasi categorie

Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)

Sony Alpha a6300 Mirrorless Digital Camera (Body) ILCE6300/B Sony Alpha a6300 Mirrorless Digital Camera (Body) ILCE6300/B Sony A7 III Kit cu Obiectiv 28-70 F/3.5-5.6 OSS ILCE7M3K/B Sony A7 III Kit cu Obiectiv 28-70 F/3.5-5.6 OSS ILCE7M3K/B Sony Alpha A9 Mirrorless Digital Camera (Body) ILCE9/B Sony Alpha A9 Mirrorless Digital Camera (Body) ILCE9/B


Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)
Cos cumparaturi:
0 produse

Comenzi telefonice

Telefoane:  
comenzi
0745414956
0752111704
021-3262035
0752123001
0752110439
New

2240 euro
10752 ron
12794.88 ron (cu tva)
Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)

3676 euro
17644.8 ron
20997.31 ron (cu tva)
Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera