SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2
SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2

Produse


SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2
SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2

 SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2

SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2
Denumire: SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2


Producator: SONY


Detalii produs:

Acest kit este format din camera SONY A7 III Body Mirrorless Digital Camera si obiectivul Venus Optics Laowa 105mm f/2 Smooth Trans Focus Lens for Sony FE.
          Reducerea este de 1370 Lei fata de achizitionarea separata a celor doua produse.

            Calitate ridicata a imaginii full-frame

Noul senzor de imagine cu iluminare din spate Exmor R CMOS de 24.2MP este acompaniat de un front-end LSI care dubleaza viteza de citire a senzorului de imagine si de un nou motor de procesare a imaginii BIONZ X care mareste viteza de procesare de aproximativ 1,8 ori, comparativ cu viteza de pe a7 II. Aceste componente puternice lucreaza impreuna pentru a permite camerei viteze de declansare mai mari si un spectru ISO impresionant de 100 – 51200 (care se poate extinde la ISO 50-204800 pentru imaginile statice), pe langa o imbunatatire generala a calitatii imaginii cu 1,5 trepte de expunere. Camera beneficiaza de un interval dinamic de 15 trepteiii la sensibilitati scazute, ceea ce asigura performanta uimitoare indiferent de setarile folosite sau de conditiile de declansare, cu imbunatatiri semnificative pentru acuratetea tonurilor de piele si a culorilor vibrante ale naturii.
Noul model full-frame poate de asemenea sa salveze imagini in format RAW de 14 biti, inclusiv in modurile de fotografiere in rafala si declansare silentioasa si este dotat cu un sistem de stabilizare optica pe cinci axe, ceea ce permite timpi de expunere cu pana la 5 treptev  de expunere mai lungi.
Imbunatatiri pentru viteza de autofocus si performanta
Camera full-frame mirrorless a7 III incorporeaza un nivel de performanta a autofocusului care a fost imbunatatit semnificativ comparativ cu a7 II, inclusiv prin adaugarea capabilitatilor 4D FOCUS™. Noua camera are 425 de puncte de focalizare cu detectie de contrast care lucreaza impreuna cu cele 693 de puncte ale sistemului AF de detectie de faza in planul focal pe care l-a imprumutat de la renumitul model a9. Acest sistem inovator pentru autofocus acopera aproximativ 93% din cadru si asigura focalizare stabila si urmarirea celor mai dificil de fotografiat subiecte.
Viteza de raspuns a autofocusului si urmarirea subiectului au fost imbunatatite semnificativ in noua camera, cu o viteza de focalizare de 2x in conditii de iluminare slaba si o viteza de 2x de urmarire comparativ cu modelul precedent, datorita vitezei mai mari de procesare a senzorului de imagine. Acest lucru permite surprinderea miscarilor complexe si impredictibile cu o acuratete si o precizie crescute.
Bine-cunoscuta optiune Eye AF este de asemenea disponibila pe noua camera, chiar si in mod AF-C, ceea ce o face deosebit de utila in cazul situatiilor in care subiectii se afla in intoarcere, privesc in jos sau exista alte tipuri de obstructii. Optiunea functioneaza si atunci cand camera a7 III este folosita cu obiectiv Sony A-mount cu adaptorul optional LA-EA3. Imbunatatiri suplimentare pentru flexibilizarea focalizarii includ adaugarea unui „joystick” multi-selector care permite mutarea rapida a punctelor focale, pe langa optiunea de focalizare prin atingere, disponibilitatea autofocalizarii in modul Focus Magnifier, butonul „AF On” si multe altele.
Viteza pentru a capta toate momentele importante
Noul a7 III este echipat cu un sistem de procesare a imaginii nou care permite fotografierea imaginilor la rezolutie completa cu pana la 10 cadre pe secunda in rafala, urmarire AF/AE precisa pentru pana la 177 de imagini JPG Standard, 89 de imagini RAW compresate sau 40 de imagini RAW necompresate. Acest mod de viteza inalta este disponibil atat cu declansare mecanica, cat si cu declansare complet silentioasa, ceea ce aduce un plus semnificativ flexibilitatii camerei. De asemenea, camera poate declansa in rafala cu pana la 8 cadre pe secunda in modul live view, cu intarzieri minime pentru vizor sau ecranul LCD.
Pentru un plus de confort, in timp ce grupuri mari de imagini surprinse in rafala sunt scrise pe cardul de memorie, multe dintre functiile cheie ale camerei raman disponibile, inclusiv accesul la butoanele „Fn” (Function) si „Menu”, redarea imaginilor si alte cateva meniuri si parametri care includ ratingul imaginilor si alte functii care faciliteaza sortarea imaginilor pe loc.
In plus, daca exista lumina fluorescenta sau artificiala in mediul in care se fac poze, utilizatorii pot activa functia Anti-flicker care va permite a7 III  sa detecteze automat frecventa luminii si sa regleze declansatorul in concordanta pentru a minimiza efectul pe imaginile care sunt surprinse. Acest lucru minimizeaza orice anomalii la nivelul expunerii sau culorii, intrucat ele pot aparea uneori in susul sau in josul imaginilor surprinse la viteza mare de declansare.
Materiale video 4K de inalta calitate
Noul a7 III ofera inregistrare video 4K (la rezolutie 3840 x 2160 pixeli) pe toata latimea senzorului de imagine full-frame. In modul video, camera foloseste toata puterea de citire a pixelilor, fara efect de imbinare, pentru a colecta aproximativ 2,4x din volumul de date necesar materialelor video 4K, apoi le supra-esantioneaza pentru a produce materiale video 4K de inalta calitate cu detalii si profunzimi de culoare exceptionale.
Un profil de imagine HLG (Hybrid Log-Gamma) de asemenea disponibil pe a7 III, suporta fluxul de lucru Instant HDR, ceea ce le permite televizoarelor compatibile HDR (HLG) sa redea continut 4K HDR la o calitate exceptionala. Mai mult, atat S-Log2 si S-Log3 sunt disponibile pentru o flexibilitate mai mare la corectiile de culoare, impreuna cu optiunea Zebra, asistenta Gamma Display si inregistrarea proxy. Camera poate, de asemenea, sa inregistreze Full HD la 120 de cadre pe secunda pana la 100 Mbps, permitand imaginilor surprinse sa fie verificate si editate in fisiere video de miscare slow motion 4x si 5x, in rezolutie Full HD cu urmarirea autofocusului  (AF Tracking).
Constructie imbunatatita, design si personalizare
Noua camera full-frame de la Sony este echipata cu o varietate de functionalitati imbunatatite care au fost implementate pentru prima data in a9, apoi in a7R III. Acestea includ sloturi media duble, cu suport al unuia dintre sloturi pentru cardurile de memorie SD UHS-II. Utilizatorii beneficiaza de o varietate de optiuni pentru stocarea continutului pentru fiecare dintre carduri, inclusiv inregistrare separata JPEG/RAW, inregistrare separata pentru fotografii/video, relay recording si multe altele. Autonomia bateriei a fost extinsa semnificativ –pana la 710 cadre per incarcare potrivit masurarii dupa standardul CIPA, oferind cea mai mare autonomie a bateriei din lume pentru o camera Mirrorless. Rezultatele se datoreaza noii baterii NP-FZ100 din seria Sony Z care ofera o capacitate de aproximativ 2,2 ori mai mare decat capacitatea bateriei NP-FW50 din seria Sony W, utilizata pe a7 II.
Noua camera incorporeaza functionalitatea „My Menu” care permite ca pana la 30 de intrari de meniu sa fie inregistrate si accesate instantaneu la nevoie. Utilizatorii pot de asemenea sa utilizeze, prin intermediul functiilor camerei, un sistem de evaluare bazat pe stele in cazul imaginilor statice care permite o vizualizare si evaluare mai rapida si editarea primelor trei caractere din fisierele imaginilor. In plus, exista un total de 81 de functii care pot fi atribuite celor 11 butoane personalizabile, iar camera este, de asemenea, rezistenta la praf si umezeala.
a7 III include un ecran cu pornire rapida Tru-Finder™ XGA OLED, de inalta rezolutie si contrast, cu o densitate a imaginii de 2.3 milioane de puncte pentru reproduceri precise care imita fidel realitatea. Setarile de calitate „Standard” sau „High” sunt de asemenea disponibile pentru vizor si monitor. In plus, camera poate transfera fisierele pe smartphone, tableta, computer sau serverul FTP cu ajutorul conexiunii Wi-Fi®, oferind in acelasi timp portul SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) USB Type-C™ Terminal pentru o flexibilitate superioara a alimentarii cu energie si o viteza mai mare de transfer a imaginilor in timpul folosirii camerei conectate la un calculator.
Modelul a7 III vine, de asemenea, cu noua suita software Sony „Imaging Edge” care extinde capacitatile creative ale intregului proces de surprindere a imaginilor – de la pre-procesare pana la post-procesare. „Imaging Edge” ofera trei aplicatii pentru PC numite „Remote”, „Viewer” si „Edit”, disponibile gratuit, care suporta fotografierea de la distanta cu ajutorul PC-ului si obtinerea de imagini RAW. In noua versiune 1.1, au fost implementate o serie de imbunatatiri care includ o viteza cu 10% mai mare a transferului de date pentru capturarea imaginilor remote de la PC (PC tether shooting) si o imbunatatire cu aproximativ 65% a vitezei de raspuns pentru editarea imaginilor RAW. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati pagina de suport Imaging Edge.

Recenzii ale utilizatorilor din lumea intreaga gasiti pe bhphotovideo.com

Conceput pentru a furniza un control marit asupra calitatii out-of-focus si pentru a spori bokeh, obiectivul Laowa 105mm f/2 Smooth Trans Focus de la Venus Optics este un teleobiectiv prime scurt, conceput pentru camerele Sony full-frame cu montura FE. Designul unic optic incorporeaza un element de apodizare (APD), precum si doua diafragme separate - 8 si 14 lamele - pentru a oferi o ajustare separata fata de bokeh, expunere si adancimea campului. Acest element APD functioneaza ca un filtru de densitate neutra gradat radial si limiteaza astfel transmiterea luminii la o valoare a T-stop de 3.2, permitand in acelasi timp adancimea de camp si calitatile focalizarii selective ale unui design f/2 adevarat.

Alaturi de atributele unice ale elementului APD, obiectivul incorporeaza de asemenea trei elemente de dispersie scazuta si un element de indice de refractie suplimentar pentru a controla aberatiile cromatice si fringingul de culoare, precum si pentru a produce o mai mare claritate si ascutime a imaginii. Obiectivul este, de asemenea, caracterizat prin focalizarea manuala, designul diafragmei manuale, care ofera mai mult control asupra focalizarii si expunerii pentru a beneficia de lucrul cu elementul APD.

Urmariti un review amanuntit al acestui obiectiv pe youtube.com.
 

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, venuslens.net. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.
Disponibilitate: Scos din oferta

Pret: 2130 euro

         10224 ron

         12166.56 ron (Tva inclus)

Cantitate:
  

SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2
Specificatii:

Sony A7 III – format senzor - 35 mm full frame (35.6 x 23.8 mm), Exmor R CMOS ; format fisiere - JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver.2.31, MPF Baseline compliant), RAW (Sony ARW 2.3 format)
XAVC S, AVCHD format Ver. 2.0 compliant; inregistrare audio - Microfon stereo integrat; ZOOM OPTIC - Clear Image Zoom: Still images: Approx. 2x, Movies: Approx. 1.5x (4K), Approx. 2x (HD)
Digital Zoom: Smart zoom (Still images):35mm full frame: M:approx 1.5x, S:approx 2x, APS-C: M:approx 1.3x, S:approx 2x, Digital zoom (Still images):35mm full frame: L: approx. 4x, M: approx. 6.2x, S: approx. 8x, APS-C: L:approx 4x, M:approx 5.2x, S:approx 8x, Digital zoom (Movie):35mm full frame: approx. 4x, APS-C: approx 4x; tip focalizare - Fast Hybrid AF (phase-detection AF/contrast-detection AF); mod focalizare - AF-A (Automatic AF), AF-S (Single-shot AF), AF-C ( Continuous AF), DMF (Direct Manual Focus), Manual Focus; plaja focalizare - Wide (693 points (phase-detection AF), 425 points (contrast-detection AF)) / Zone / Center / Flexible Spot (S/M/L) /Expanded Flexible Spot/ Lock-on AF (Wide / Zone / Center / Flexible Spot (S/M/L)/Expanded Flexible Spot);  sensibilitate - Still images: ISO 100-51200 (Expandable to ISO 50 to 102400), AUTO (ISO 100-12800, selectable lower limit and upper limit), Movies: ISO 100-32000 equivalent, AUTO (ISO 100-12800, selectable lower limit and upper limit); tip obturator - Electronically controlled, vertical-traverse, focal-plane type;  viteze obturator - Still images:1/8000 to 30 sec, Bulb; up to 1/60 in AUTO mode (up to 1/30 in Auto slow shutter mode); mod expunere - AUTO (iAuto), Programmed AE (P), Aperture priority (A), Shutter-speed priority (S), Manual (M), Movie (Programmed AE (P) / Aperture priority (A) / Shutter-speed priority (S) / Manual (M) ), Slow & Quick Motion (Programmed AE (P) / Aperture priority (A) / Shutter-speed priority (S) / Manual (M) ) ; moduri balans de alb -  Auto / Daylight / Shade / Cloudy / Incandescent / FluorescentWarm White / Cool White / Day White / Daylight/ Flash /Underwater/ Color Temperature2500 to 9900K& color filterG7 to M7(57-step), A7 to B7(29-step)/ Custom; blit integrat – Da Pre-flash TTL; patina blit extern - Multi Interface Shoe; capacitate rafala - Hi+: max. 10 fps, Hi: max. 8 fps, Mid: max. 6fps, Lo: max. 3 fps; temporizator - 0 sec. delay/5 sec. delay/2 sec. delay/Continuous self-timer (3 frames after 10 sec. delay/5 frames after 10 sec. delay/3 frames after 5 sec. delay/5 frames after 5 sec. delay/3 frames after 2 sec. delay/5 frames after 2 sec. delay)/Bracketing self-timer;  carduri memorie compatibile - Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro(M2), SD memory card, SDHC memory card (UHS-I/II compliant), SDXC memory card (UHS-I/II compliant), microSD memory card, microSDHC memory card, microSDXC memory card ; alimentare - NP-FZ100; interfata computer - PC Interface: Mass-storage, MTP, PC remote / Multi/USB 2.0 Micro-B Terminal /USB Type-C™ Terminal /NFC™ /Wi-Fi, IEEE 802.11b/g/n(2.4 GHz band) /Bluetooth Ver. 4.1 (2.4 GHz band); iesire video - HD Output: 4K movie output/4K still image PB, BRAVIA Sync (Control for HDMI), HDMI micro connector (Type-D), PhotoTV HD ; vizor optic - 1.3 cm (0.5-type) electronic viewfinder (color), Quad-VGA OLED;  display LCD - 2.95 inch (3.0-type) wide type TFT ; dimensiuni - 126.9 mm x 95.6 mm x 73.7 mm ; greutate - 657 g;

 
Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2


Constructie obiectiv
11 elemente in 8 grupuri
Montura Obiectiv
Sony E
Compatibilitate format
35mm Film / Full-Frame Digital Sensor
APS-C
Autofocus
Nu
Distanta focala
f=105mm
Tip diafragma
8 lame ale diafragmei: F-stop: 9; T-stop: 14
Gama diafragma
f/2
Diafragma minima
f/22
Distanta minima de focalizare
90 cm
Marire
0.16x
Raportul maxim de reproducere
1:6.25
Unghi de vizualizare pe diagonala
23° 16'
Dimensiune filtru
67 mm
Greutate
745 g
Dimensiuni (DxL)
76 mm x 98.9 mm
Pachetul contine:

SONY A7 III  Body - NP -FZ100 acumulator reincarcabil Lithium-Ion(2280mAh); BC-QZI charger; Micro USB; cable protector; capac ALC -B1EM pentru camere E-mount; 2 ani garantie

Venus Optics Laowa 105mm f/2 Smooth Trans Focus Lens for Sony FE; Capace lentile fata si spate; Parasolar; Garantie 2 ani


SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2

Comentarii


    Adauga comentariul tau

SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2


SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2

Alte produse din aceeasi categorie

SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2

Sony Alpha a6600 Mirrorless Digital Camera (Body Only) ILCE6600/B Sony Alpha a6600 Mirrorless Digital Camera (Body Only) ILCE6600/B Sony Alpha a7S III Mirrorless Digital Camera (Body Only) ILCE7SM3/B Sony Alpha a7S III Mirrorless Digital Camera (Body Only) ILCE7SM3/B Sony Alpha a9 II Mirrorless Digital Camera (Body Only) ILCE9M2/B Sony Alpha a9 II Mirrorless Digital Camera (Body Only) ILCE9M2/B


SONY A7 III Body + Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2
Cos cumparaturi:
0 produse

Comenzi telefonice

Telefoane:  
comenzi
0745414956
0752111704
021-3262035
0752123001
0752110439
New

2240 euro
10752 ron
12794.88 ron (cu tva)
Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)

3676 euro
17644.8 ron
20997.31 ron (cu tva)
Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera