Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera
Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

Produse


Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera
Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

 Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera
Denumire: Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera


Producator: SONY


Detalii produs:

Sony FX3 - Cameră Full Frame din gama Cinema

Camera Sony FX3 Cinema Line dă viață viziunii creatorilor de conținut. Expresia cinematografică se îmbină cu performanța și cu funcționarea optimizată. Compactă și cu greutate redusă, este ușor de transportat și de manevrat.

Un aparat destinat expresiei cinematografice

Senzorul de imagine Full Frame de pe FX3 se îmbină cu tehnici inovatoare de captare a luminii, pentru imagini clare chiar și în lumină difuză. Sensibilitatea ISO standard de 80-102400 pentru filme se poate extinde până la 409600.

FX3 oferă interval dinamic cu peste 15 trepte, pentru scenarii de la interioare bine iluminate până la cadre realizate dimineața și seara. Surprindeți toate nuanțele și vă bucurați de libertate fără precedent la gradarea culorilor.

Surprindeți scena la rezoluție 4K, cu câmp vizual cu profunzime redusă, efect bokeh uimitor și libertatea cinematografică dată de un senzor Full Frame.

Știință cromatică de cinema cu S-Cinetone™

Culoarea S-Cinetone, dezvoltată pentru apreciatul model Sony FX9, reprezintă aspectul implicit pe FX3 pentru expresie cinematografică. Este reglată exact pentru a satisface cerințele creatorilor de conținut de azi, cu culori bogate și nuanțe naturale ale pielii, care se potrivesc cu alte camere Cinema Line fără gradare.

4K 120 cps, fiecare cadru este focalizat

Chiar și la rate de cadre ridicate, sunt realizate imagini 4K detaliate grație capacităților FA de mare precizie și de citire cu viteză ridicată ale camerei FX3. Modul S&Q vă oferă control complet asupra ratei de cadre la înregistrare, pentru secvențe frumoase cu redare „slow motion” de până la 5x (cu ieșire 24p).

Înregistrare HDR și S-Log3 pe 10 biți pentru gradații fine

Curba gamma S-Log3 și S-Gamut3.Cine permit înregistrarea cu reproducerea culorilor de înaltă calitate în interval dinamic ridicat, simplificând potrivirea cu cadre realizate cu alte camere Cinema Line în postproducție. În plus, un profil de imagine HDR HLG (Hybrid Log-Gamma) permite redare HDR (HLG) directă pe televizoare compatibile, fără postproducție.

Ieșire HDMI RAW pe 16 biți

Pentru fluxuri de lucru solicitante în postproducție, este disponibilă ieșire RAW pe 16 biți prin HDMI la dispozitive externe compatibile, iar fișierele XAVC HS 4K, XAVC S 4K sau XAVC S-I 4K și proxy sunt capturate simultan în cameră. Ieșirea video RAW este la 4264 x 2408 [16:9], peste rezoluția DCI-4K.

Bucurați-vă de detalii bogate și culori realiste

FX3 are capacitate de înregistrare internă 4K, profunzime pe 10 biți și eșantionare a culorilor în format 4:2:2 cu compresie All-Intra și Long-GOP. Acestea permit gradare superioară a culorilor, păstrând gradația naturală, pentru o libertate de editare veritabilă.  

[1] All-Intra (All-I)   [2] Long-GOP   [3] Grup de imagini

Concepută pentru înregistrare comodă pe cont propriu

FA cu urmărire inteligentă utilizează detectarea fazei în plan focal pentru urmărirea subiectului în aproape întregul cadru. Sistemul de focalizare automată hibridă rapidă focalizează rapid în câmpul vizual cu profunzime redusă și la rate de cadre 120p la rezoluție 4K (QFHD).

Funcția de urmărire sofisticată menține focalizarea stabilă, pentru a vă concentra pe compoziție. FA pe ochi în timp real focalizează exact pe față și ochi, iar Urmărire în timp real este susținută de algoritmi de recunoaștere a subiectului, unici de la Sony.

FX3 are tranziție FA cu șapte setări, pentru focalizare facilă, și cinci setări de sensibilitate FA la schimbarea subiectului, care permite utilizatorului să particularizeze comutarea sau fixarea FA pe subiect. În plus, puteți selecta subiectul pe care doriți să îl focalizați prin simpla atingere a monitorului LCD.

Obiective cu montură E pentru filme

Bucurați-vă de focalizare automată sensibilă cu obiectivele Sony cu montură E, cu performanță optică premium pentru aplicații cinematografice solicitante. Tehnologia cu dispozitiv de acționare liniar din obiectivele Sony cu montură E oferă focalizare automată mai precisă, pentru a vă susține proiectele creative.

Mobilitate ridicată, indiferent unde vă aflați

Compactă și ușoară, FX3 este concepută pentru mobilitate ridicată. Mânerul atașat și orificiile de montare a accesoriilor permit o configurare rapidă, înregistrare fluidă și împachetare rapidă. Corpul și capacele sunt realizate din aliaj de magneziu, pentru rezistență și performanțe îmbunătățite în medii dificile.

Mâner XLR atașabil

Un mâner cu adaptor XLR cu două terminale XLR se poate atașa la suportul cu interfață multiplă de pe cameră, pentru filmare comodă și stabilă în situații dificile, cum ar fi cadre din poziție inferioară.

Stabilizare a imaginii în cameră

Modul Activ este un sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe pentru creșterea stabilizării la înregistrarea de filme. Pentru a păstra calitatea imaginii, giroscopul măsoară exact tremurul camerei și compensează optic. Aceasta permite înregistrări video stabile cu aparatul ținut în mână, fără suport, la rezoluție 4K.

[1, 2] tremur unghiular (oscilație și girație) [3, 4] tremur la comutare (axele X și Y), [5] tremur rotativ (rulare pe axa Z)

Stabilizarea imaginii și editare mai facilă cu Catalyst

Tremurul camerei este înregistrat de giroscop, ceea ce permite uniformizarea și stabilizarea în postproducție. Cu aplicația desktop Sony Catalyst Browse/Catalyst Prepare puteți echilibra compensarea automată a tremurului și ajustarea imaginii. Catalyst poate utiliza eficient și datele înregistrate de rotire a camerei.

Extensibilitate și operabilitate pentru creatorii de conținut

Lămpile de semnal de pe părțile din față și din spate ale camerei FX3 indică dacă, în acel moment, camera înregistrează. Acestea sunt clar vizibile operatorului și persoanei care se află în fața camerei.

Ecranul LCD tactil de 3” (1,44 milioane de puncte) are deschidere laterală pentru poziționare flexibilă și vizibilitate îmbunătățită la montarea pe suport cardanic. Panoul tactil oferă control intuitiv în meniu pentru multe setări ale camerei.

Pe lângă șase butoane particularizabile, comenzile frecvente pot fi operate cu o mână, iar cealaltă mână operează obiectivul. Funcționalitatea este sporită prin numeroasele orificii pentru șurub din corp și mâner, pentru atașarea directă a accesoriilor.

Înregistrare 4K/60p neîntreruptă

Pentru înregistrare 4K/60p neîntreruptă, FX3 are un sistem inovator de disipare a căldurii. Plasarea radiatorului, structura de ventilare și ventilatorul silențios asigură o răcire optimizată chiar și la înregistrările lungi.

Adaptor XLR și intrare digitală pentru sunet de calitate

Pe lângă microfonul încorporat, pot fi conectate diverse microfoane profesionale prin conectorii XLR de dimensiuni normale de pe mâner printr-o interfață audio digitală cu suport cu interfață multiplă. Se pot selecta trei formate de înregistrare, inclusiv pe 24 de biți cu 4 canale. Înregistrarea audio digitală este posibilă și prin atașarea unui microfon digital precum ECM-B1M, chiar dacă mânerul nu este utilizat.

Două sloturi de suport media cu viteză ridicată

Concepute pentru cerințe de generație următoare, cardurile CFexpress tip A acceptă înregistrare cu rată de biți ridicată. Sloturile sunt compatibile cu CFexpress tip A, precum și cu carduri SDXC UHS-I și UHS-II. Deoarece sloturile sunt identice, este posibil backupul sau retransmisia.

Control la distanță și transfer în rețea

O conexiune de rețea, prin Wi-Fi® sau cu fir prin conector USB type C, oferă suport pentru control la distanță de pe smartphone sau tabletă, prin NFC sau prin asociere manuală. Înregistrarea la distanță se poate controla de pe PC cu aplicația Sony Imaging Edge Desktop™ sau de pe dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile™. Iar fișierele foto și video pot fi transferate prin FTP de mare viteză.

Previzualizare, înregistrare și redare în flux la distanță

Pentru fluxuri de lucru mai eficiente și fotografiere în medii dificile, puteți apela la fotografierea de la distanță, cu fir sau wireless, de pe PC sau de pe un dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile. Imaging Edge Webcam™ permite comunicare video online de calitate.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.
Disponibilitate: In stoc

Pret: 3676 euro

         17644.8 ron

         20997.31 ron (Tva inclus)

Cantitate:
  

Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera
Specificatii:
TIP DE CAMERĂ
Cameră foto digitală cu obiective interschimbabile
MONTURĂ OBIECTIV
Montură E
GREUTATE (DOAR UNTATEA PRINCIPALĂ) (aprox.)
Aprox. 715 g (1 lb 9,3 oz) (cu baterie și card de memorie incluse), Aprox. 640 g (1 lb 6.6 oz) (doar corpul)
DIMENSIUNI (L X Î X A) (INCLUSIV ACCESORIILE FURNIZATE) (aprox.)
1,015 kg (2 lb 3.8 oz) (cu mâne rXLR, acumulator, card SD)
DIMENSIUNI (L X H X A) (CORP FĂRĂ PROEMINENȚE) (aprox.)
Aprox. 129,7 mm x 77,8 mm x 84,5 mm (aprox. 5 1/8 x 3 1/8 x 3 3/8 inchi) (corp, fără protuberanțe)
CONSUM DE ENERGIE
[Film] Aprox. 7,3 W (cu obiectiv OSS cu FE de 28-70 mm, F3,5-5,6 atașat), [Imagine statică] Aprox. 3,4 W (cu obiectiv OSS cu FE de 28-70 mm, F3,5-5,6 atașat)
DURATĂ DE FUNCȚIONARE A BATERIEI
Aprox. 95 min (înregistrare efectivă, standard CIPA) , Aprox. 135 min (înregistrare continuă, standard CIPA), Aprox. 600 fotografii (monitor LCD) (imagini statice, standard CIPA)
TEMPERATURĂ ÎN STARE DE FUNCȚIONARE
Între 0°C și 40°C, între 32°F și 104°F
TEMPERATURĂ DE DEPOZITARE
Între -20°C și +60°C, între -4°F și +140°F
XAVC HS
[XAVC HS 4K] 59,94p/50p 200 Mbps/150 Mbps/100 Mbps/75 Mbps/45 Mbps, MPEG-H HEVC / H.265, 23,98p 100 Mbps/100 Mbps/50 Mbps/50 Mbps/30 Mbps, MPEG-H HEVC/H.265, 119,88p/100p 280 Mbps/200 Mbps, MPEG-H HEVC/H.265
XAVC S
[XAVC S 4K] 59,94p/50p 200 Mbps/150 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 29,97p/25p 140 Mbps/100 Mbps/60 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 23,98p 100 Mbps/100 Mbps/60 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264,[XAVC S HD] 59,94p/50p 50 Mbps/50 Mbps/25 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 29,97p/25p 50 Mbps/50 Mbps/16Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 23,98p 50 Mbps/50 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 119,88p/100p 100 Mbps/60 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264
XAVC S-I
[XAVC S-I 4K] 59,94p/50p 600 Mbps/500 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 29,97p/25p 300 Mbps/250 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 23,98p 240 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, [XAVC S-I HD] 59,94p/50p 222 Mbps/185 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 29.97p/25p 111 Mbps/93 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 23,98p 100 Mbps/100 Mbps/60 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 119,88p/100p 280 Mbps/200 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264
FORMAT ÎNREGISTRARE (AUDIO)
LPCM pe 2 canale (48 kHz, 16 biți), LPCM pe 2 canale (48 kHz, 24 de biți), LPCM pe 4 canale (48 kHz, 24 de biți), MPEG-4 AAC-LC pe 2 canale
XAVC HS
[XAVC HS 4K] 3840x2160/119,88p, 100p, 59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P
XAVC S
[XAVC S 4K] 3840x2160/119,88p, 100p, 59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P, [XAVC S-I HD] 1920x1080/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P
XAVC S-I
[XAVC S - 4K] 3840x2160/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P, [XAVC S-I HD] 1920x1080/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P
XAVC HS
[XAVC HS 4K] 59,94p/50p 200 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 85 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 40 minute, 59,94p/50p 80 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 110 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 55 minute, 59,94p/50p 100 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 170 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 150 minute, 59,94p/50p 75M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 220 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 100 minute
XAVC S
[XAVC S 4K] 59,94p/50p 200 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 85 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 40 minute, 59,94p/50p 150 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 110 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 55 minute, [XAVC S HD] 59,94p/50p 50 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 310 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 150 minute, 59,94p/50p 25M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 550 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 210 minute
XAVC S-I
[XAVC S-I 4K] XAVC S-I 4K 59,94p/50p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 25 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 10 minute, [XAVC S-I HD] 59,94p/50p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 75 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 35 minute
PROXY VIDEO
1280 x 720 (aprox. 6 Mbps), 1920 x 1080 (aprox. 9 Mbps), 1920 x 1080 (aprox. 16 Mbps)
Ieșire RAW
HDMI: 4264 x 2408 (60p/50p/30p/25p/24p), 16 biți
TIP DE SENZOR
Full Frame de 35 mm (35,6 x 23,8 mm), senzor CMOS Exmor R
Pixeli
Aprox. 10,2 megapixeli (efectivi) pentru filme, Aprox. 12.1 megapixeli (efectivi) pentru imagini statice, Aprox. 12,9 megapixeli (total)
SENSIBILITATE
[Film] echivalent ISO 80-102.400 (valorile ISO până la ISO 409.600 pot fi setate în cadrul intervalului ISO extins), AUTOMAT (ISO 80-12.800, utilizatorul poate selecta limita minimă și limita maximă), [Imagine statică] ISO 80-102.400 (valorile ISO de la ISO 40 până la ISO 409.600 pot fi setate în cadrul intervalului ISO extins.), AUTOMAT (ISO 80-12.800, utilizatorul poate selecta limita minimă și limita maximă)
TIMP DE EXPUNERE
Film: De la 1/8000 la 1/4 (trepte de 1/3) până la 1/60 în modul AUTO (până la 1/30 în modul Obturator lent automat) Imagine statică: de la 1/8000 la 30 sec., Bec
XAVC HS
XAVC HS 4K: [Mod NTSC]: 1 cps, 2 cps, 4cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, [Mod PAL]: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps,100 cps
XAVC S
XAVC S 4K: [Mod NTSC: 1 cps, 2 cps, 4cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, Mod [PAL: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps,100 cps, XAVC S HD: [Mod NTSC]: 1 cps, 2 cps, 4cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, 240 cps, [Mod PAL]: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps,100 cps, 200 cps
XAVC S-I
XAVC S-I 4K: [Mod NTSC: 1 cps, 2 cps, 4cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, Mod [PAL: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps,100 cps, XAVC S-I HD: [Mod NTSC]: 1 cps, 2 cps, 4cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, 240 cps, [Mod PAL]: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps,100 cps, 200 cps
MODURI BALANS DE ALB
Auto/Zi/Umbră/Înorat/Incandescent/Fluorescent/Bliț/Subacvativ/Temperatură culoare (între 2500 K și 9900 K) și filtru de culoare/Personalizat
CURBĂ GAMMA
Dezactivat/PP1-PP10, Parametri: Nivel de negru, Gamma (Film, Imagine statică, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Gamma negru, Evidențiere fundal, Mod culoare, Saturaţie, Fază culoare, Adâncime culoare, Detalii, Copiere, Resetare
LATITUDINE
Până la 15 opriri (S-Log3)
Tip de cameră
Focalizare automată hibridă rapidă (focalizare automată cu detecţia fazei/focalizare automată cu detectarea contrastului)
PUNCT DE FOCALIZARE
[Film] 627 de puncte, [Imagine statică] 35 mm, Full Frame: 759 de puncte (focalizare automată cu detecţia fazei)
INTERVAL SENSITIVITATE
EV-6 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F 2.0 ataşat)
MOD DE FOCALIZARE
[Film] AF-C, MF, [Imagine statică] AF-A (focalizare automată), AF-S (focalizare automată pentru o singură fotografie), AF-C (focalizare automată continuă), DMF (focalizare manuală directă), focalizare manuală
ZONĂ DE FOCALIZARE
[Film] Larg/Zonă/Centru/Punct flexibil/Punct flexibil extins, [Imagine statică] Larg/Zonă/Centru/Punct flexibil/Punct flexibil extins/Urmărire
ALTE FUNCȚII LEGATE DE FOCALIZARE
Focalizare automată a ochilor ([Film] Oameni (selectare ochi drept/stâng), ([Imagine statică] Oameni (selectare ochi drept/stâng)/Animale), Detectarea feţei (Prioritate fețe în focalizare automată, Prioritate fețe în măsurare multiplă, Priorit. fețe înregistrate), [Film] Sens. focalizare automată la mișcarea subiectului, [Film] Viteză tranziție focalizare automată, [Imagine statică] Transfocare focalizare (35 mm, Full Frame: 2.1x/4.1x, APS-C: 1,5x/3,0x)
SENSIBILITATE MĂSURARE
EV-3 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F2,0 ataşat)
MODURI DE EXPUNERE
[Film] Programat, AE (P)/Prioritate de diafragmă (A)/ Prioritate de timp de expunere (S)/Manual (M)/Mod exp. flexibilă, [Imagini stative] AUTOMAT (iAuto), P, A, S, M  
FORMAT ÎNREGISTRARE
JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.32, conform MPF Baseline), HEIF (conform MPEG-A MIAF), RAW (conform cu formatul Sony ARW 4.0)
DIMENSIUNE IMAGINE
Dimensiunea imaginii [3:2], 35 mm, Full Frame L: 12 M, M: 5,1 M, S: 3,0 M, APS-C L:5,1 M, M: 3,0 M, S: 1,3 M, Dimensiunea imaginii [4:3], 35 mm, Full Frame, L: 11 M, M: 4,6 M, S: 2,7 M, APS-C L: 4,6 M, M: 2,7 M, S:1.1M Dimensiunea imaginii [16:9] 35 mm, Full Frame, L: 10 M, M: 4,3 M, S: 2,6 M, APS-C L: 4,3 M, M: 2,6 M, S: 1,1 M, Dimensiunea imaginii [1:1], 35 mm, Full Frame, L: 8 M, M: 3,4 M, S: 2,0 M, APS-C L: 3,4 M, M: 2,0 M, S: 0,8 M
FUNCȚII DE REDARE
Vizualizare index, Selectare folder (Dată/Imagine statică/Film), Captură foto, Monitorizare audio pe 4 canale, Revizuire automată (imagini statice), Orientare imagine (imagini statice), Protejare (imagini statice), Evaluare (imagini statice), Afișare ca grup (imagini statice)
INTRARE AUDIO
Minimufă stereo 3,5 mm, mâner XLR: [INTRARE 1][INTRARE 2], tip XLR/TR, 3 pini (mamă) (2 buc.), linie/microfon/microfon +48 V selectabil, Referință microfon -40 până la -60 dBu/[INTRARE 3] minimufă stereo 3,5 mm)
USB
USB tip C (1 buc., compatibil SuperSpeed USB, 5 Gbps (USB 3.2)), Multi/Micro USB (1 buc.)
IEȘIRE PENTRU CĂȘTI
DA (minimufă stereo de 3,5 mm)
PUTERE DE IEȘIRE BOXĂ
Mono, încorporat
IEȘIRE HDMI
Mufă HDMI (tip A), YCbCr 4:2:2 10 biți/RGB 8 biți
SUPORT CU INTERFAȚĂ MULTIPLĂ
Cu interfață audio digitală
Bluetooth
Bluetooth® Standard, versiune 5.0 (bandă de 2,4 GHz)
LCD
TFT, 7,5 cm (3,0 inchi), aprox. 1,44 milioane de puncte, Unghi de deschidere: aprox. 176 de grade, Unghi de rotație: aprox. 270 de grade
Microfon încorporat
Stereo încorporat
TIP DE SUPORT
Card CFexpress tip A/SD (două sloturi), înreg. simultană, sortare, comutare automată suport, copiere
SISTEM DE FIȘIERE
FAT12, 16, 32, exFAT
FUNCȚIE ZOOM
Rotirea inelului de zoom, tehnologie Clear Image Zoom ([Film] aprox. 1,5x (4K), aprox. 2x (HD) [Imagine statică] aprox. 2x), Zoom digital ([Film] 35 mm, Full Frame: aprox. 4x, APS- C: aprox. 4x, [Imagine statică] 35 mm, Full Frame: L: aprox. 4x, M: aprox. 6,1x, S: aprox. 8x, APS-C: L: aprox. 4x, M: aprox. 5,2x, S: aprox. 8x), Zoom inteligent ([Imagine statică] 35 mm Full Frame: M: aprox. 1,5x, S: aprox. 2x, APS-C: M: aprox. 1,3x, S: aprox. 2x)
OBTURATOR
Obturator mecanic/electronic
MODURI DE ACTIVARE
O singură fotografie, Fotografiere continuă (se poate selecta Hi+/Hi/Mid/Lo), Temporizator automat, Temporizator automat (continuu), Variere expunere: Expunere unică, varierea expunerii: Cont./varierea balansului de alb, varierea expunerii DRO
VITEZĂ PENTRU FOTOGRAFIEREA CONTINUĂ
Hi+: 10 cps, Hi: 8 cps, Mid: 6 cps, Lo: 3 cps
REDUCERE ZGOMOT
NR expunere prelungită: activată/dezactivată, disponibilă la timpi de expunere mai mari de 1 sec.; NR ISO ridicat: normală/activată/dezactivată
CONTROL BLIȚ
Bliţ de sistem α de la Sony compatibil cu suportul cu interfaţă multiplă; ataşaţi adaptorul pentru suportul de bliţ compatibil cu suportul pentru accesorii cu blocare automată, Viteză sincronizare bliț 1/125 sec.
ALTE FUNCȚII PENTRU IMAGINI STATICE
Cortină electronică pentru obturatorul frontal, fotografiere silențioasă, fotografiere anti-pâlpâire
Tip de cameră
Mecanism de mişcare a senzorului de imagine cu compensare pe 5 axe (compensarea depinde de specificaţiile obiectivului)
MOD
[Film] Activ/Standard/Dezactivat, [Imagine statică] Activat/Dezactivat
EFECT DE COMPENSARE (IMAGINI STATICE)
5,5 opriri (pe baza standardului CIPA. Numai tremur de oscilaţie/girare. Cu obiectiv Planar T* FE ZA F 1,4, 50 mm montat. Expunere prelungită NR (reducerea zgomotului) dezactivată.)
FUNCȚIE PERSONALIZATĂ
Setări personalizate pentru taste, setări My Menu, setări My Dial
COMPENSARE OBIECTIV
Umbrire periferică, Aberaţie cromatică, Distorsiune
FORMAT ACCEPTAT
IEEE 802.11a/b/g/n/ac
BANDĂ DE FRECVENȚĂ
Bandă de 2,4 GHz/bandă de 5 GHz
SECURITATE
WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
NFC
Conform cu etichetele NFC Forum tip 3
Transfer prin FTP
Funcție de transfer prin FTP (LAN prin cablu (USB-LAN), conexiune USB, Wi-Fi)Pachetul contine:

Camera Sony FX3, Baterie reîncărcabilă NP-FZ100, Cablu de alimentare, Cablu USB-A la USB-C (USB 3.2), Capac pentru suport de accesorii, Capac pentru suportul de mâner, Husă pentru corp, Set de accesorii cu montare pe suport, Unitate mâner XLR, Încărcător de baterii BC-QZ1, Garantie 12 luni


Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

Comentarii


    Adauga comentariul tau

Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera


Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

Alte produse din aceeasi categorie

Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

Sony PXW-Z280 4K CMOS Sensor Camcorder Sony PXW-Z280 4K CMOS Sensor Camcorder SONY FS5M2K 4K Pro Camcorder Kit SELP18105G 18-105 f/4 SONY FS5M2K 4K Pro Camcorder Kit SELP18105G 18-105 f/4 Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera (Body Only) Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera (Body Only)


Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera
Cos cumparaturi:
0 produse

Comenzi telefonice

Telefoane:  
comenzi
0745414956
0752111704
021-3262035
0752123001
0752110439
New

3676 euro
17644.8 ron
20997.31 ron (cu tva)
Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

45 euro
216 ron
257.04 ron (cu tva)
Sony MEAD-MS01 Memory Stick Adapter for XDCAM EX