Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera
Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

Produse


Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera
Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

 Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera
Denumire: Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera


Producator: SONY


Detalii produs:

Sony FX3 - Cameră Full Frame din gama Cinema

Camera Sony FX3 Cinema Line dă viață viziunii creatorilor de conÈ›inut. Expresia cinematografică se îmbină cu performanÈ›a È™i cu funcÈ›ionarea optimizată. Compactă È™i cu greutate redusă, este uÈ™or de transportat È™i de manevrat.

Un aparat destinat expresiei cinematografice

Senzorul de imagine Full Frame de pe FX3 se îmbină cu tehnici inovatoare de captare a luminii, pentru imagini clare chiar È™i în lumină difuză. Sensibilitatea ISO standard de 80-102400 pentru filme se poate extinde până la 409600.

FX3 oferă interval dinamic cu peste 15 trepte, pentru scenarii de la interioare bine iluminate până la cadre realizate dimineaÈ›a È™i seara. SurprindeÈ›i toate nuanÈ›ele È™i vă bucuraÈ›i de libertate fără precedent la gradarea culorilor.

SurprindeÈ›i scena la rezoluÈ›ie 4K, cu câmp vizual cu profunzime redusă, efect bokeh uimitor È™i libertatea cinematografică dată de un senzor Full Frame.

Știință cromatică de cinema cu S-Cinetone™

Culoarea S-Cinetone, dezvoltată pentru apreciatul model Sony FX9, reprezintă aspectul implicit pe FX3 pentru expresie cinematografică. Este reglată exact pentru a satisface cerințele creatorilor de conținut de azi, cu culori bogate și nuanțe naturale ale pielii, care se potrivesc cu alte camere Cinema Line fără gradare.

4K 120 cps, fiecare cadru este focalizat

Chiar È™i la rate de cadre ridicate, sunt realizate imagini 4K detaliate graÈ›ie capacităților FA de mare precizie È™i de citire cu viteză ridicată ale camerei FX3. Modul S&Q vă oferă control complet asupra ratei de cadre la înregistrare, pentru secvenÈ›e frumoase cu redare „slow motion” de până la 5x (cu ieÈ™ire 24p).

Înregistrare HDR È™i S-Log3 pe 10 biÈ›i pentru gradaÈ›ii fine

Curba gamma S-Log3 È™i S-Gamut3.Cine permit înregistrarea cu reproducerea culorilor de înaltă calitate în interval dinamic ridicat, simplificând potrivirea cu cadre realizate cu alte camere Cinema Line în postproducÈ›ie. În plus, un profil de imagine HDR HLG (Hybrid Log-Gamma) permite redare HDR (HLG) directă pe televizoare compatibile, fără postproducÈ›ie.

Ieșire HDMI RAW pe 16 biți

Pentru fluxuri de lucru solicitante în postproducÈ›ie, este disponibilă ieÈ™ire RAW pe 16 biÈ›i prin HDMI la dispozitive externe compatibile, iar fiÈ™ierele XAVC HS 4K, XAVC S 4K sau XAVC S-I 4K È™i proxy sunt capturate simultan în cameră. IeÈ™irea video RAW este la 4264 x 2408 [16:9], peste rezoluÈ›ia DCI-4K.

Bucurați-vă de detalii bogate și culori realiste

FX3 are capacitate de înregistrare internă 4K, profunzime pe 10 biÈ›i È™i eÈ™antionare a culorilor în format 4:2:2 cu compresie All-Intra È™i Long-GOP. Acestea permit gradare superioară a culorilor, păstrând gradaÈ›ia naturală, pentru o libertate de editare veritabilă.  

[1] All-Intra (All-I)   [2] Long-GOP   [3] Grup de imagini

Concepută pentru înregistrare comodă pe cont propriu

FA cu urmărire inteligentă utilizează detectarea fazei în plan focal pentru urmărirea subiectului în aproape întregul cadru. Sistemul de focalizare automată hibridă rapidă focalizează rapid în câmpul vizual cu profunzime redusă È™i la rate de cadre 120p la rezoluÈ›ie 4K (QFHD).

FuncÈ›ia de urmărire sofisticată menÈ›ine focalizarea stabilă, pentru a vă concentra pe compoziÈ›ie. FA pe ochi în timp real focalizează exact pe față È™i ochi, iar Urmărire în timp real este susÈ›inută de algoritmi de recunoaÈ™tere a subiectului, unici de la Sony.

FX3 are tranziÈ›ie FA cu È™apte setări, pentru focalizare facilă, È™i cinci setări de sensibilitate FA la schimbarea subiectului, care permite utilizatorului să particularizeze comutarea sau fixarea FA pe subiect. În plus, puteÈ›i selecta subiectul pe care doriÈ›i să îl focalizaÈ›i prin simpla atingere a monitorului LCD.

Obiective cu montură E pentru filme

Bucurați-vă de focalizare automată sensibilă cu obiectivele Sony cu montură E, cu performanță optică premium pentru aplicații cinematografice solicitante. Tehnologia cu dispozitiv de acționare liniar din obiectivele Sony cu montură E oferă focalizare automată mai precisă, pentru a vă susține proiectele creative.

Mobilitate ridicată, indiferent unde vă aflați

Compactă È™i uÈ™oară, FX3 este concepută pentru mobilitate ridicată. Mânerul ataÈ™at È™i orificiile de montare a accesoriilor permit o configurare rapidă, înregistrare fluidă È™i împachetare rapidă. Corpul È™i capacele sunt realizate din aliaj de magneziu, pentru rezistență È™i performanÈ›e îmbunătățite în medii dificile.

Mâner XLR ataÈ™abil

Un mâner cu adaptor XLR cu două terminale XLR se poate ataÈ™a la suportul cu interfață multiplă de pe cameră, pentru filmare comodă È™i stabilă în situaÈ›ii dificile, cum ar fi cadre din poziÈ›ie inferioară.

Stabilizare a imaginii în cameră

Modul Activ este un sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe pentru creÈ™terea stabilizării la înregistrarea de filme. Pentru a păstra calitatea imaginii, giroscopul măsoară exact tremurul camerei È™i compensează optic. Aceasta permite înregistrări video stabile cu aparatul È›inut în mână, fără suport, la rezoluÈ›ie 4K.

[1, 2] tremur unghiular (oscilație și girație) [3, 4] tremur la comutare (axele X și Y), [5] tremur rotativ (rulare pe axa Z)

Stabilizarea imaginii și editare mai facilă cu Catalyst

Tremurul camerei este înregistrat de giroscop, ceea ce permite uniformizarea È™i stabilizarea în postproducÈ›ie. Cu aplicaÈ›ia desktop Sony Catalyst Browse/Catalyst Prepare puteÈ›i echilibra compensarea automată a tremurului È™i ajustarea imaginii. Catalyst poate utiliza eficient È™i datele înregistrate de rotire a camerei.

Extensibilitate și operabilitate pentru creatorii de conținut

Lămpile de semnal de pe părÈ›ile din față È™i din spate ale camerei FX3 indică dacă, în acel moment, camera înregistrează. Acestea sunt clar vizibile operatorului È™i persoanei care se află în faÈ›a camerei.

Ecranul LCD tactil de 3” (1,44 milioane de puncte) are deschidere laterală pentru poziÈ›ionare flexibilă È™i vizibilitate îmbunătățită la montarea pe suport cardanic. Panoul tactil oferă control intuitiv în meniu pentru multe setări ale camerei.

Pe lângă È™ase butoane particularizabile, comenzile frecvente pot fi operate cu o mână, iar cealaltă mână operează obiectivul. FuncÈ›ionalitatea este sporită prin numeroasele orificii pentru È™urub din corp È™i mâner, pentru ataÈ™area directă a accesoriilor.

Înregistrare 4K/60p neîntreruptă

Pentru înregistrare 4K/60p neîntreruptă, FX3 are un sistem inovator de disipare a căldurii. Plasarea radiatorului, structura de ventilare È™i ventilatorul silenÈ›ios asigură o răcire optimizată chiar È™i la înregistrările lungi.

Adaptor XLR și intrare digitală pentru sunet de calitate

Pe lângă microfonul încorporat, pot fi conectate diverse microfoane profesionale prin conectorii XLR de dimensiuni normale de pe mâner printr-o interfață audio digitală cu suport cu interfață multiplă. Se pot selecta trei formate de înregistrare, inclusiv pe 24 de biÈ›i cu 4 canale. Înregistrarea audio digitală este posibilă È™i prin ataÈ™area unui microfon digital precum ECM-B1M, chiar dacă mânerul nu este utilizat.

Două sloturi de suport media cu viteză ridicată

Concepute pentru cerinÈ›e de generaÈ›ie următoare, cardurile CFexpress tip A acceptă înregistrare cu rată de biÈ›i ridicată. Sloturile sunt compatibile cu CFexpress tip A, precum È™i cu carduri SDXC UHS-I È™i UHS-II. Deoarece sloturile sunt identice, este posibil backupul sau retransmisia.

Control la distanță È™i transfer în reÈ›ea

O conexiune de reÈ›ea, prin Wi-Fi® sau cu fir prin conector USB type C, oferă suport pentru control la distanță de pe smartphone sau tabletă, prin NFC sau prin asociere manuală. Înregistrarea la distanță se poate controla de pe PC cu aplicaÈ›ia Sony Imaging Edge Desktop™ sau de pe dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile™. Iar fiÈ™ierele foto È™i video pot fi transferate prin FTP de mare viteză.

Previzualizare, înregistrare È™i redare în flux la distanță

Pentru fluxuri de lucru mai eficiente È™i fotografiere în medii dificile, puteÈ›i apela la fotografierea de la distanță, cu fir sau wireless, de pe PC sau de pe un dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile. Imaging Edge Webcam™ permite comunicare video online de calitate.

Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.
Disponibilitate: Info stock

Pret: 3676 euro

         17644.8 ron

         20997.31 ron (Tva inclus)

Cantitate:
  

Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera
Specificatii:
TIP DE CAMERÄ‚
Cameră foto digitală cu obiective interschimbabile
MONTURÄ‚ OBIECTIV
Montură E
GREUTATE (DOAR UNTATEA PRINCIPALÄ‚) (aprox.)
Aprox. 715 g (1 lb 9,3 oz) (cu baterie și card de memorie incluse), Aprox. 640 g (1 lb 6.6 oz) (doar corpul)
DIMENSIUNI (L X Î X A) (INCLUSIV ACCESORIILE FURNIZATE) (aprox.)
1,015 kg (2 lb 3.8 oz) (cu mâne rXLR, acumulator, card SD)
DIMENSIUNI (L X H X A) (CORP FÄ‚RÄ‚ PROEMINENÈšE) (aprox.)
Aprox. 129,7 mm x 77,8 mm x 84,5 mm (aprox. 5 1/8 x 3 1/8 x 3 3/8 inchi) (corp, fără protuberanțe)
CONSUM DE ENERGIE
[Film] Aprox. 7,3 W (cu obiectiv OSS cu FE de 28-70 mm, F3,5-5,6 atașat), [Imagine statică] Aprox. 3,4 W (cu obiectiv OSS cu FE de 28-70 mm, F3,5-5,6 atașat)
DURATÄ‚ DE FUNCÈšIONARE A BATERIEI
Aprox. 95 min (înregistrare efectivă, standard CIPA) , Aprox. 135 min (înregistrare continuă, standard CIPA), Aprox. 600 fotografii (monitor LCD) (imagini statice, standard CIPA)
TEMPERATURÄ‚ ÎN STARE DE FUNCÈšIONARE
Între 0°C È™i 40°C, între 32°F È™i 104°F
TEMPERATURÄ‚ DE DEPOZITARE
Între -20°C È™i +60°C, între -4°F È™i +140°F
XAVC HS
[XAVC HS 4K] 59,94p/50p 200 Mbps/150 Mbps/100 Mbps/75 Mbps/45 Mbps, MPEG-H HEVC / H.265, 23,98p 100 Mbps/100 Mbps/50 Mbps/50 Mbps/30 Mbps, MPEG-H HEVC/H.265, 119,88p/100p 280 Mbps/200 Mbps, MPEG-H HEVC/H.265
XAVC S
[XAVC S 4K] 59,94p/50p 200 Mbps/150 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 29,97p/25p 140 Mbps/100 Mbps/60 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 23,98p 100 Mbps/100 Mbps/60 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264,[XAVC S HD] 59,94p/50p 50 Mbps/50 Mbps/25 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 29,97p/25p 50 Mbps/50 Mbps/16Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 23,98p 50 Mbps/50 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 119,88p/100p 100 Mbps/60 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264
XAVC S-I
[XAVC S-I 4K] 59,94p/50p 600 Mbps/500 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 29,97p/25p 300 Mbps/250 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 23,98p 240 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, [XAVC S-I HD] 59,94p/50p 222 Mbps/185 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 29.97p/25p 111 Mbps/93 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 23,98p 100 Mbps/100 Mbps/60 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, 119,88p/100p 280 Mbps/200 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264
FORMAT ÎNREGISTRARE (AUDIO)
LPCM pe 2 canale (48 kHz, 16 biți), LPCM pe 2 canale (48 kHz, 24 de biți), LPCM pe 4 canale (48 kHz, 24 de biți), MPEG-4 AAC-LC pe 2 canale
XAVC HS
[XAVC HS 4K] 3840x2160/119,88p, 100p, 59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P
XAVC S
[XAVC S 4K] 3840x2160/119,88p, 100p, 59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P, [XAVC S-I HD] 1920x1080/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P
XAVC S-I
[XAVC S - 4K] 3840x2160/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P, [XAVC S-I HD] 1920x1080/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P
XAVC HS
[XAVC HS 4K] 59,94p/50p 200 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 85 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 40 minute, 59,94p/50p 80 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 110 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 55 minute, 59,94p/50p 100 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 170 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 150 minute, 59,94p/50p 75M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 220 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 100 minute
XAVC S
[XAVC S 4K] 59,94p/50p 200 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 85 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 40 minute, 59,94p/50p 150 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 110 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 55 minute, [XAVC S HD] 59,94p/50p 50 M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 310 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 150 minute, 59,94p/50p 25M Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 550 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 210 minute
XAVC S-I
[XAVC S-I 4K] XAVC S-I 4K 59,94p/50p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 25 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 10 minute, [XAVC S-I HD] 59,94p/50p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB) Aprox. 75 minute, Când se utilizează CEA-G80T (80 GB) Aprox. 35 minute
PROXY VIDEO
1280 x 720 (aprox. 6 Mbps), 1920 x 1080 (aprox. 9 Mbps), 1920 x 1080 (aprox. 16 Mbps)
Ieșire RAW
HDMI: 4264 x 2408 (60p/50p/30p/25p/24p), 16 biți
TIP DE SENZOR
Full Frame de 35 mm (35,6 x 23,8 mm), senzor CMOS Exmor R
Pixeli
Aprox. 10,2 megapixeli (efectivi) pentru filme, Aprox. 12.1 megapixeli (efectivi) pentru imagini statice, Aprox. 12,9 megapixeli (total)
SENSIBILITATE
[Film] echivalent ISO 80-102.400 (valorile ISO până la ISO 409.600 pot fi setate în cadrul intervalului ISO extins), AUTOMAT (ISO 80-12.800, utilizatorul poate selecta limita minimă È™i limita maximă), [Imagine statică] ISO 80-102.400 (valorile ISO de la ISO 40 până la ISO 409.600 pot fi setate în cadrul intervalului ISO extins.), AUTOMAT (ISO 80-12.800, utilizatorul poate selecta limita minimă È™i limita maximă)
TIMP DE EXPUNERE
Film: De la 1/8000 la 1/4 (trepte de 1/3) până la 1/60 în modul AUTO (până la 1/30 în modul Obturator lent automat) Imagine statică: de la 1/8000 la 30 sec., Bec
XAVC HS
XAVC HS 4K: [Mod NTSC]: 1 cps, 2 cps, 4cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, [Mod PAL]: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps,100 cps
XAVC S
XAVC S 4K: [Mod NTSC: 1 cps, 2 cps, 4cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, Mod [PAL: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps,100 cps, XAVC S HD: [Mod NTSC]: 1 cps, 2 cps, 4cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, 240 cps, [Mod PAL]: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps,100 cps, 200 cps
XAVC S-I
XAVC S-I 4K: [Mod NTSC: 1 cps, 2 cps, 4cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, Mod [PAL: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps,100 cps, XAVC S-I HD: [Mod NTSC]: 1 cps, 2 cps, 4cps, 8 cps, 15 cps, 30 cps, 60 cps, 120 cps, 240 cps, [Mod PAL]: 1 cps, 2 cps, 3 cps, 6 cps, 12 cps, 25 cps, 50 cps,100 cps, 200 cps
MODURI BALANS DE ALB
Auto/Zi/Umbră/Înorat/Incandescent/Fluorescent/BliÈ›/Subacvativ/Temperatură culoare (între 2500 K È™i 9900 K) È™i filtru de culoare/Personalizat
CURBÄ‚ GAMMA
Dezactivat/PP1-PP10, Parametri: Nivel de negru, Gamma (Film, Imagine statică, Cine1-4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), Gamma negru, EvidenÈ›iere fundal, Mod culoare, SaturaÅ£ie, Fază culoare, Adâncime culoare, Detalii, Copiere, Resetare
LATITUDINE
Până la 15 opriri (S-Log3)
Tip de cameră
Focalizare automată hibridă rapidă (focalizare automată cu detecţia fazei/focalizare automată cu detectarea contrastului)
PUNCT DE FOCALIZARE
[Film] 627 de puncte, [Imagine statică] 35 mm, Full Frame: 759 de puncte (focalizare automată cu detecţia fazei)
INTERVAL SENSITIVITATE
EV-6 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F 2.0 ataÅŸat)
MOD DE FOCALIZARE
[Film] AF-C, MF, [Imagine statică] AF-A (focalizare automată), AF-S (focalizare automată pentru o singură fotografie), AF-C (focalizare automată continuă), DMF (focalizare manuală directă), focalizare manuală
ZONÄ‚ DE FOCALIZARE
[Film] Larg/Zonă/Centru/Punct flexibil/Punct flexibil extins, [Imagine statică] Larg/Zonă/Centru/Punct flexibil/Punct flexibil extins/Urmărire
ALTE FUNCÈšII LEGATE DE FOCALIZARE
Focalizare automată a ochilor ([Film] Oameni (selectare ochi drept/stâng), ([Imagine statică] Oameni (selectare ochi drept/stâng)/Animale), Detectarea feÅ£ei (Prioritate feÈ›e în focalizare automată, Prioritate feÈ›e în măsurare multiplă, Priorit. feÈ›e înregistrate), [Film] Sens. focalizare automată la miÈ™carea subiectului, [Film] Viteză tranziÈ›ie focalizare automată, [Imagine statică] Transfocare focalizare (35 mm, Full Frame: 2.1x/4.1x, APS-C: 1,5x/3,0x)
SENSIBILITATE MÄ‚SURARE
EV-3 până la EV20 (la echivalent ISO100 cu obiectiv F2,0 ataÅŸat)
MODURI DE EXPUNERE
[Film] Programat, AE (P)/Prioritate de diafragmă (A)/ Prioritate de timp de expunere (S)/Manual (M)/Mod exp. flexibilă, [Imagini stative] AUTOMAT (iAuto), P, A, S, M  
FORMAT ÎNREGISTRARE
JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.32, conform MPF Baseline), HEIF (conform MPEG-A MIAF), RAW (conform cu formatul Sony ARW 4.0)
DIMENSIUNE IMAGINE
Dimensiunea imaginii [3:2], 35 mm, Full Frame L: 12 M, M: 5,1 M, S: 3,0 M, APS-C L:5,1 M, M: 3,0 M, S: 1,3 M, Dimensiunea imaginii [4:3], 35 mm, Full Frame, L: 11 M, M: 4,6 M, S: 2,7 M, APS-C L: 4,6 M, M: 2,7 M, S:1.1M Dimensiunea imaginii [16:9] 35 mm, Full Frame, L: 10 M, M: 4,3 M, S: 2,6 M, APS-C L: 4,3 M, M: 2,6 M, S: 1,1 M, Dimensiunea imaginii [1:1], 35 mm, Full Frame, L: 8 M, M: 3,4 M, S: 2,0 M, APS-C L: 3,4 M, M: 2,0 M, S: 0,8 M
FUNCÈšII DE REDARE
Vizualizare index, Selectare folder (Dată/Imagine statică/Film), Captură foto, Monitorizare audio pe 4 canale, Revizuire automată (imagini statice), Orientare imagine (imagini statice), Protejare (imagini statice), Evaluare (imagini statice), Afișare ca grup (imagini statice)
INTRARE AUDIO
Minimufă stereo 3,5 mm, mâner XLR: [INTRARE 1][INTRARE 2], tip XLR/TR, 3 pini (mamă) (2 buc.), linie/microfon/microfon +48 V selectabil, Referință microfon -40 până la -60 dBu/[INTRARE 3] minimufă stereo 3,5 mm)
USB
USB tip C (1 buc., compatibil SuperSpeed USB, 5 Gbps (USB 3.2)), Multi/Micro USB (1 buc.)
IEȘIRE PENTRU CĂȘTI
DA (minimufă stereo de 3,5 mm)
PUTERE DE IEȘIRE BOXĂ
Mono, încorporat
IEȘIRE HDMI
Mufă HDMI (tip A), YCbCr 4:2:2 10 biți/RGB 8 biți
SUPORT CU INTERFAȚĂ MULTIPLĂ
Cu interfață audio digitală
Bluetooth
Bluetooth® Standard, versiune 5.0 (bandă de 2,4 GHz)
LCD
TFT, 7,5 cm (3,0 inchi), aprox. 1,44 milioane de puncte, Unghi de deschidere: aprox. 176 de grade, Unghi de rotație: aprox. 270 de grade
Microfon încorporat
Stereo încorporat
TIP DE SUPORT
Card CFexpress tip A/SD (două sloturi), înreg. simultană, sortare, comutare automată suport, copiere
SISTEM DE FIȘIERE
FAT12, 16, 32, exFAT
FUNCÈšIE ZOOM
Rotirea inelului de zoom, tehnologie Clear Image Zoom ([Film] aprox. 1,5x (4K), aprox. 2x (HD) [Imagine statică] aprox. 2x), Zoom digital ([Film] 35 mm, Full Frame: aprox. 4x, APS- C: aprox. 4x, [Imagine statică] 35 mm, Full Frame: L: aprox. 4x, M: aprox. 6,1x, S: aprox. 8x, APS-C: L: aprox. 4x, M: aprox. 5,2x, S: aprox. 8x), Zoom inteligent ([Imagine statică] 35 mm Full Frame: M: aprox. 1,5x, S: aprox. 2x, APS-C: M: aprox. 1,3x, S: aprox. 2x)
OBTURATOR
Obturator mecanic/electronic
MODURI DE ACTIVARE
O singură fotografie, Fotografiere continuă (se poate selecta Hi+/Hi/Mid/Lo), Temporizator automat, Temporizator automat (continuu), Variere expunere: Expunere unică, varierea expunerii: Cont./varierea balansului de alb, varierea expunerii DRO
VITEZÄ‚ PENTRU FOTOGRAFIEREA CONTINUÄ‚
Hi+: 10 cps, Hi: 8 cps, Mid: 6 cps, Lo: 3 cps
REDUCERE ZGOMOT
NR expunere prelungită: activată/dezactivată, disponibilă la timpi de expunere mai mari de 1 sec.; NR ISO ridicat: normală/activată/dezactivată
CONTROL BLIÈš
BliÅ£ de sistem α de la Sony compatibil cu suportul cu interfaţă multiplă; ataÅŸaÅ£i adaptorul pentru suportul de bliÅ£ compatibil cu suportul pentru accesorii cu blocare automată, Viteză sincronizare bliÈ› 1/125 sec.
ALTE FUNCÈšII PENTRU IMAGINI STATICE
Cortină electronică pentru obturatorul frontal, fotografiere silenÈ›ioasă, fotografiere anti-pâlpâire
Tip de cameră
Mecanism de mişcare a senzorului de imagine cu compensare pe 5 axe (compensarea depinde de specificaţiile obiectivului)
MOD
[Film] Activ/Standard/Dezactivat, [Imagine statică] Activat/Dezactivat
EFECT DE COMPENSARE (IMAGINI STATICE)
5,5 opriri (pe baza standardului CIPA. Numai tremur de oscilaţie/girare. Cu obiectiv Planar T* FE ZA F 1,4, 50 mm montat. Expunere prelungită NR (reducerea zgomotului) dezactivată.)
FUNCÈšIE PERSONALIZATÄ‚
Setări personalizate pentru taste, setări My Menu, setări My Dial
COMPENSARE OBIECTIV
Umbrire periferică, Aberaţie cromatică, Distorsiune
FORMAT ACCEPTAT
IEEE 802.11a/b/g/n/ac
BANDĂ DE FRECVENȚĂ
Bandă de 2,4 GHz/bandă de 5 GHz
SECURITATE
WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
NFC
Conform cu etichetele NFC Forum tip 3
Transfer prin FTP
Funcție de transfer prin FTP (LAN prin cablu (USB-LAN), conexiune USB, Wi-Fi)Pachetul contine:

Camera Sony FX3, Baterie reîncărcabilă NP-FZ100, Cablu de alimentare, Cablu USB-A la USB-C (USB 3.2), Capac pentru suport de accesorii, Capac pentru suportul de mâner, Husă pentru corp, Set de accesorii cu montare pe suport, Unitate mâner XLR, Încărcător de baterii BC-QZ1, Garantie 12 luni


Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

Comentarii


    Adauga comentariul tau

Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera


Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

Alte produse din aceeasi categorie

Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera

SONY FS5M2K 4K Pro Camcorder Kit SELP18105G 18-105 f/4 SONY FS5M2K 4K Pro Camcorder Kit SELP18105G 18-105 f/4 Sony HXR-NX200 4K 1inch Sensor Camcorder Sony HXR-NX200 4K 1inch Sensor Camcorder SONY PXW-Z90 4K Camcorder with HDR & Fast AF SONY PXW-Z90 4K Camcorder with HDR & Fast AF


Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera
Cos cumparaturi:
0 produse

Comenzi telefonice

Telefoane:  
comenzi
0745414956
0752111704
021-3262035
0752123001
0752110439
New

2240 euro
10752 ron
12794.88 ron (cu tva)
Sony a7 IV Mirrorless Camera ILCE7M4B.CEC (Body)

3676 euro
17644.8 ron
20997.31 ron (cu tva)
Sony FX3 Full-Frame Cinema Camera